Ce a pățit Delia în paradisul din Zanzibar. Cântăreața, frustrată până la limite

Ce a pățit Delia în paradisul din Zanzibar. Cântăreața, frustrată până la limite
Ce a patit Delia in Zanzibar

Delia a trecut prin clipe de groază noaptea trecută în timpul vacanței exotice. Astfel că artista a dezvăluit pe rețelele de socializare tot ceea ce i s-a întâmplat.

Ce a pățit Delia în paradisul din Zanzibar

Delia călătorește în toate colțurile lumii, iar asta se știe deja. Fie în Asia, fie în Africa, pozele și amintirile ei sunt impresionante. Dar vedeta muncește mult pentru succesul ei, astfel că se bucură din plin de momentele de relaxare. Așadar, sărbătorilor de iarnă din acest an i-au prins pe Delia și pe soțul ei, Răzvan Munteanu, într-una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții lor, și anume, în savană. Așadar, cei doi au fugit de frigul, dar și de restricțiile din țară, pentru a sta în Zanzibar, acolo unde se bucură de momente unice. Dar chiar și așa, noaptea trecută nu a fost tocmai una plăcută pentru artistă.

Cei doi au ales să se cazeze în pustietate, în locul unui resort închis, unde predomină luxul. Iar noaptea trecută, Delia a avut parte și de câțiva ”musafiri” nepoftiți, care nu i-au dat pace. Așadar, șopârlele și insectele au mișunat întreaga noapte pe lângă patul ei, fapt pentru care aceasta s-a speriat.

”Îmi e frică de insecte”

„ Îmi e frica de insecte, îmi e frică de pești, îmi e frică de raci, îmi e frică de de toate. Dar nu mi-e frică rău, doar așa un pic, am o stare, un stres mic. Eu sunt în armonie cu natura, iubesc natura, dar nu îmi place să știu că acolo unde dorm în cuib am pe plasa patului moluște și gărgăuze. Îmi e frică în apă când e apa este foarte clear și văd chestii, apar tot felul de pești, tot felul de lucruri care vin să mă atace pe mine.”, i-a spus Delia soțului ei.

Chiar și așa, de menționat este faptul că Delia nu este la prima experiență de acest fel. Conform spuselor sale, sejurul în mijlocul naturii, nu este ceva nou pentru ea, doar că nu poate trece peste invazia insectelor. Însă peisajele postate de Delia Matache pe rețelele de socializare sunt de vis, iar plajele cu nisip alb și Oceanul și cu apa impecabilă sunt ca un paradis.

„Mă simt ca în Naufragiatul, ca în Robinson Crusoe, este superb. După cum puteți observa nu există geamuri, singura mea chestie…am mai stat în astfel de locuri de genul, dar știu că noaptea apare un mic stresuleț legat de lucruri, dar e o insulă mică, nu are ce să fie.”, a mai spus Delia.

Urmăriți Playtech.ro și pe