Ce a pățit Daniel Buzdugan, chiar de ziua lui de naștere. Nimeni nu și-ar dori așa ceva

Ce a pățit Daniel Buzdugan, chiar de ziua lui de naștere. Nimeni nu și-ar dori așa ceva
Ce a pățit Daniel Buzdugan, chiar de ziua lui de naștere

Peripeții pentru Daniel Buzdugan, de ziua de naștere! Celebrul realizator de emisiuni radio a dezvăluit prin ce a trecut, chiar când a împlinit vârsta de 45 de ani. În mod cert nimeni n-ar vrea să treacă prin așa ceva, mai ales într-o zi atât de specială!

Ce a pățit Daniel Buzdugan, de ziua lui de naștere

Aniversarea lui Daniel Buzdugan din acest an a venit la pachet cu o situație nu tocmai plăcută pentru celebrul prezentator de la Radio ZU. Dar pentru că are simțul umorului la el, în orice moment din zi sau din noapte, partenerul lui Mihai Morar de la matinal nu s-a descurajat. Buzdugan a povestit totul cu lux de amănunte, spre surprinderea fanilor săi.

Ce a pățit Daniel Buzdugan, chiar de ziua lui de naștere
Ce a pățit Daniel Buzdugan, chiar de ziua lui de naștere

„23 septembrie părea a fi o banală zi de naștere, din viața mea. Am plecat către radio dimineața la prima oră fără a știu absolut nimic despre marea surpriză, pe care mi-o pregătiseră colegii mei: un bilet dus întors în aceeași zi la Roma… doar că nu mai aveam buletinul, mi-l pierdusem în weekend la Cluj”, a dezvăluit Daniel Buzdugan, pe Instagram.

Buzdugan și-a pierdut buletinul și s-a plimbat cu elicopterul

Însă, tot răul spre bine, pentru că deși își pierduse buletinul cât a fost în Cluj, în weekendul anterior, vedeta a reușit să îndrepte situația într-un mod spectaculos. În stilul său caracteristic, Buzdugan s-a distrat pe cinste în cele din urmă, după ce și-a făcut un alt buletin, în regim de urgență. Asta deoarece a ajuns să vadă orașul Roma și de la înălțime, din elicopter!

„Cu ajutorul unor oameni sufletiști am reușit să îmi fac buletin nou într-o oră și să prind zborul de 12.50. În aeroportul Fiumicino – l-am cunoscut pe Eugen, care aștepta pe cineva, m-a salutat și a spus că mă poate duce cu mașina lui până în centrul Romei.

Aflând pe drum că este ziua mea și povestindu-i toată istoria venirii mele la Roma a zis că nu se poate să nu vorbească cu prietenii lui italieni, care dețineau un aerodrom și să-mi aranjeze o plimbare cu elicopterul deasupra Romei. Așa am avut parte să-l întâlnesc pe Claudio actor, pilot, care a jucat și în James Bond. Vreau să mulțumesc din inimă tuturor pentru una din cele mai spectaculoase zile din viața mea”, a adăugat celebrul prezentator de radio.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI