Ramona Olaru, invitație indecentă la Neatza. ‘Iubito, vezi tu diseară’. Răzvan Simion a început să râdă

Ramona Olaru, invitație indecentă la Neatza. 'Iubito, vezi tu diseară'. Răzvan Simion a început să râdă
Ramona Olaru, invitatie indecenta la Neatza

Râzi de te prăpădești cu ei. Frumoasa Ramona Olaru a avut parte de o invitație indecentă din partea unui invitat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce i-a spus faimosul magician asistentei TV i-a lăsat pe toți mască. Răzvan Simion și Florin Ristei au pufnit în râs. Despre ce este vorba, de fapt,

Ramona Olaru, invitație indecentă la Neatza

O nouă zi, noi aventuri spumoase și glume la Neatza cu Răzvan și Dani. Absența lui Dani Oțil din platou, deși resimțită de colegii săi și de telespectatorii de acasă, nu le-a stricat buna dispoziție a matinalilor. S-a lăsat cu muzică, dans, glume, voie bună și distracție, ziua fiind încununată cu un desert de nota 10, preparat de Vladutz.

Și, pentru ca weekendul să înceapă așa cum trebuie, cu mult umor și veselie, magicianul Tudor și-a făcut apariția în platoul de la Neatza, în dulcele-i stil caracteristic. Haios, carismatic, cu zâmbetul mereu pe chip, umoristul a venit la Neatza îmbrăcat în uniformă de polițist. Și-a început numărul de magie nu înainte de a o complimenta pe superba Ramona Olaru.

Îmbrăcată într-o rochie mulată roz, care i-a pus în valoare trupul sculptat de zeiță, și pantofi înalți cu toc, blondina a pus pe jar inima magicianului Tudor care nu s-a putut abține și i-a făcut o invitație indecentă asistentei TV, în spirit de glumă.

Florin Ristei: Vine Magicianul Tudor, poate-l punem pe el să cânte ceva.

Răzvan Simion: Doamne ferește! L-ai auzit vreodată pe ăsta cântând? Oprește copiii din creștere. Cum sunt eu, el e 10 clase peste. Cum se numesc ăștia care nu pot să cânte niciodată? Sunt putin răcit. Vezi ca nu ai făcut niciun LIVE în viața ta.

Ramona Olaru: De la ce sunt cheile astea? (l-a întrebat blondina pe invitat)

Magicianul Tudor: Vezi tu diseară, iubito. Scuzați-mă că am întârziat, am fost la pensat.

Răzvan Simion: Ești o combinatie între Garcea, Doru Octavian Dumitru și pensații!

Magicianul Tudor: Ramona, dă-ți alea jos (n.r – pantofii), mamă, ce picioare ai!

De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza cu Răzvan și Dani

Potrivit unor informații obținute de playtech.ro, Dani Oțil lipsește a lipsit motivat, astăzi, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Prezentatorul TV se află, în acest weekend, la Motor Park România, acolo unde se desfășoară cursele de mașini.

Acest lucru nu miră pe nimeni, având în vedere pasiunea cunoscută a matinalului pentru mașini, motoare și sporturi extreme, Dani Oțil fiind unul dintre cei mai buni piloți din țară.

Deși fanii au crezut, inițial, că matinalul se bucură de luna de miere alături de superba lui soție, iată că sejurul romantic al celor doi ar mai avea puțin de așteptat. Dani și Gabriela Oțil s-au căsătorit la jumătatea lunii mai, într-o ceremonie intimă, alături de familie și cei mai buni prieteni. Petrecerea a avut loc la restaurantul prezentatorului din Capitală.