Ce a pățit Costi Ioniță în vacanța din Thassos: „Păi imi e și silă. Forța România”

Ce a pățit Costi Ioniță în vacanța din Thassos: „Păi imi e și silă. Forța România”
Costi Ioniță a lăsat litoralul românesc pentru Thassos

Ca mulți alții, celebrul Costi Ioniță, azi ajuns la 44 de ani, a decis să-și petreacă vacanța în Grecia. Dar, deși celebrele insule sunt recunoscute pentru frumusețea și exotismul lor, uneori se întâmplă să dai și peste probleme. Se pare că vedeta a avut parte de ceva ghinioane. În cele ce urmează vom afla ce a pățit Costi Ioniță în vacanța din Thassos.

Costi Ioniță a lăsat litoralul românesc pentru Thassos

În ultimii ani, din ce în ce mai multă lume merge în Grecia pentru a-și petrece vacanțele de vară. Una din destinațiile favorite este celebra insulă Thassos.

Poate plecând de la aceste premise, celebrul Costi Ioniță a ales și el să-și petreacă concediul tot aici. Dar, în opinia acestuia, lucrurile nu stau chiar așa cum sunt lăudate de mulți. Costi Ioniță a scris recent pe rețelele de socializare că a fost extrem de nemulțumit de condițiile de pe plaja hotelului unde a fost cazat.

Vedeta a publicat mai multe clipuri pe celebra rețea TikTok, arătându-le fanilor cam care erau condițiile de pe plajă, cât de murdară era apa mării și că, deși vară, în Thassos a cam plouat:

„Aici suntem în Thassos, Massos, figuri fine, altceva. Uitați-vă mizeria. Tot România și litoralul românesc sunt forță. Fraților, sunt în Grecia, la mare, na, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, că altfel tot la noi, la România, aș fi venit. Forza România.”, spune vedeta.

Ce a pățit Costi Ioniță în vacanța din Thassos. „Păi imi e și silă. Forța România”

Deși te-ai gândi că la banii vedetei nu s-ar pune probema de a găsi un loc exotic și pe placul său, se pre că a fost extrem de nemulțumit de ceea ce a găsit în Thassos. De altfel, Costi Ioniță și-a continuat publicarea de clipuri, spunând că mai bine ar fi rămas pe plajele Mării Negre:

„Măi, fraților, eu nu glumesc. E mizerabilă tare de tot. Uită-te și tu. Păi imi e și silă să intru în ea. Asta e, România e forță!”, a spus Costi Ioniță, în videoclipurile postate pe contul său de Tik Tok.

Probleme pentru vedeta de 44 de ani

Vedeta ajunsă la 44 de ani, a trecut printr-o perioadă mai grea, odată cu despărțirea de partenera de viață, Larisa Ebervein, cu 23 de ani mai tânără decât el, dar și în urma scandalului de la Eurovision. Despre despărțirea de Larisa, care s-ar fi întors în orașul natal, Costi Ioniță declara:

„Pentru ca un cuplu să fie fericit este nevoie de cinci elemente. Compatibilitate fizică și sexuală, compatibilitate emoțională, cea motrică, compatibilitatea intelectuală. Acestea patrru sunt pentru majoritatea oamenilor, însă mai exită un punct. Chiar m-am despărțit de o femeie superbă din acest motiv: compatibilitate spirituală.

Trebuie să înțelegem că nu suntem doar carne și oase. Femeia de lângă mine trebuie să înțeleagă că este ceva și dincolo de aparențe. Pentru mine acest punct este foarte important”, declara Costi Ioniță pe micul ecran.

În cazul celuilalt moment, Eurovision, Costi Ioniță a avut mari probleme cu melodia propusă, „România mea”, fiind acuzat, tot pe rețelele de socializare că deși i-ar fi aparținut compoziția, vedeta doar a reorchestrat-o.

Melodia originală i-ar aparține tot artistului, fiind din 2004, iar regulile competiției fiind clare în acest sens. Și anume că „piesele din concurs trebuie să nu fie lansate comercial şi/sau interpretate public (integral sau parţial) înainte de 1 septembrie 2021”.