Andrei de la Survivor România, adevărul despre relația lui cu Roxana Ghiță: „Îmi place de ea! Doamne ajută!”

Andrei de la Survivor România, adevărul despre relația lui cu Roxana Ghiță: „Îmi place de ea! Doamne ajută!”
Andrei de la Survivor România, adevarul despre relatia lui cu Roxana Ghita

Andrei de la Survivor România aruncă bomba în showbizul românesc. Finalistul din echipa Războinicilor de la Survivor România a spus adevărul despre presupusa relație dintre el și Roxana Ghiță, fosta lui colegă de echipă din Republica Dominicană. Boxerul a dat tot din casă în timpul unui LIVE de pe Instagram.

Andrei de la Survivor România, adevărul despre relația lui cu Roxana Ghiță

Andrei Dascălu nu mai are nevoie de nicio prezentare. „The Boom”, așa cum este cunoscut în lumea boxului, a dovedit că este cel mai bun sportiv din echipa Războinicilor, fiind finalistul care s-a luptat cu Zannidache de la Faimoși pentru marele premiu de la Survivor România 2021.

Aptitudinile sale sportive, seriozitatea, profesionalismul, disciplina și ambiția sunt calitățile care au cucerit inimile a milioane de români din toate colțurile țării. Andrei Dascălu a ieșit de trei ori favoritul publicului echipei albastre dar abilitățile sale sportive au fost cele care l-au adus în marea finală, concurentul reușind să câștige două colane de imunitate consecutive în semifinala și finala sezonului 2 Survivor România.

Întors acasă, Andrei Dascălu a fost primit cu felicitări, căldură și ropote de aplauze din partea zecilor de susținători care l-au așteptat la aeroport. În seara zilei de marți, 13 iulie, Andrei Dascălu le-a mulțimit fanilor din România pentru voturile și sprijinul pe care i le-au arătat pe parcursul competiției.

Într-un LIVE de pe Instagram, Andrei a răspuns celor mai arzătoare întrebări ale admiratorilor săi, printre care cea legată de presupusa lui relație cu fosta Războinică Roxana Ghiță. „Vikingul” de la Survivor România a declarat că cei doi sunt doar buni prieteni, dar nu exclude posibilitatea unei relații amoroase pe viitor.

„Nu, nu sunt împreună cu Roxana Ghiță. Mă înțeleg foarte bine cu Roxana, e o fată ok, știe și ea asta. Îmi place de ea, e de treabă. Nu suntem într-o relație, suntem foarte buni prieteni. Pe viitor dacă o fi să se ivească ceva, doamne ajută! Momentan nu.

Andrei Dascălu, despre eliminarea Anei Porgras de la Faimoși

Printre altele, Andrei Dascălu a povestit cât de bine s-a înțeles, de fapt, cu Zanni. Războinicul a mărturisit că și-a schimbat părerea despre trapper după ce au trecut prin etapa unificării.

De asemenea, Andrei este de părere că cel mai nedrept moment de la Survivor a fost acela în care Ana Porgras a fost eliminată, din punctul lui de vedere, mult prea repede din competiție.

Nu merita să iasa Ana de la Faimosi, aia mi s-a părut mie cea mai mare nedreptate de la Survivor. Era foarte bună și nu merita să iasă atunci. Cu Zanni m-am înțeles foarte bine. Aveam o altă parere despre el, dar de când ne-am unificat am avut anumite discuții și e chiar de treabă”, a spus Andrei Dascălu într-u videoclip LIVE pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI