Viața lui Andrei de la Survivor. Ce se întâmplă cu cariera sa în box

Viața lui Andrei de la Survivor. Ce se întâmplă cu cariera sa în box
Viața lui Andrei de la Survivor

Unul dintre concurenții noi de la Survivor România, sezonul al doilea, este Andrei Dascălu. El face parte din echipa Războinicilor și pare pregătit pentru a face față competiției. Iată care era viața lui Andrei de la Survivor România, înainte de competiție.

Viața lui Andrei de la Survivor – cariera în box

Andrei Dascălu este din Constanța. Cei care nu știu cu ce se ocupă Andrei Dascălu, trebuie să afle că acesta este sportiv de performanță. Are frumoasa vârstă de 22 de ani. El practică boxul în liga de performanță și este foarte cunoscut în domeniul sportului.

Potrivit wowbiz.ro , Andrei Dascălu practică sportul de la vârsta de 11 ani. A făcut box la liga amatorilor timp de 10 ani. El este campion în sudul Angliei, fiind clasat pe locul 10 la categoria de care aparține.

Viața lui Andrei de la Survivor –  concurent la Survivor

Andrei Dascălu a declarat că a decis să participe la competiția Survivor România pentru a-și îndeplini un vis, dar și pentru a ajuta echipa să meargă mai departe. Tot el a mai precizat că dacă va fi câștigător și pare foarte hotărât să câștige marele premiu, o parte din premiu o va dona, iar alta o va da părinților săi.

„Intrarea în acest concurs este un vis împlinit și o provocare pe care o voi duce la bun sfârșit”, a transmis Andrei Dascălu pe rețelele de socializare, potrivit viva.ro.

Viața lui Andrei de la Survivor – ambiție și adrenalină

Încă de la primele probe la care a participat, acesta a arătat ambiția de care dispune, reușind să câștige punctele pentru echipa din care face parte. Țelul lui este ca mereu să se afle în clasamentele câștigătoare. El este decis să lupte pentru fiecare punct pe care îl obține.

Ceea ce l-a determinat să participe la această competiție și să îndure condițiile din Republica Dominicană, este dragostea pentru adrenalină pe care acesta o are. În meseria pe care o practică aceasta este cea care l-a adus unde se află astăzi.

Viața lui Andrei de la Survivor – copilăria

Andrei Dascălu a locuit foarte mulți ani în străinătate. Încă de la vârsta de 2 ani, Andrei a plecat alături de părinții săi în străinătate. Pentru prima dată, aceștia au hotărât să se stabilească în Turcia. După aproximativ 4 ani, părinții acestuia au decis să se mute înapoi în țară pentru un an de zile. Mai târziu, când Andrei a mai crescut puțin și avea 7 anișori, ei s-au mutat împreună în Spania, aceasta fiind țara în care și-a început cariera în box.

Următoarea țară în care s-a mutat Andrei Dascălu alături de familie, a fost Anglia. Această mutare a avut loc în anul 2016. El a revăzut România după foarte mulți ani, 13 la număr.

Viața lui Andrei de la Survivor – viața sentimentală

Andrei Dascălu susține că este singur și nu este implicat în nici o relație pe plan sentimental și că nu există nici o prezență feminină în viața lui.

Pentru tânărul campion cele mai importante persoane din viața lui în momentul de față sunt părinții, bunica și sora acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI