Ce a pățit Alex Bodi în doar 1 an de la despărțirea de Bianca Drăgușanu. Blestem sau coincidențe?

Ce a pățit Alex Bodi în doar 1 an de la despărțirea de Bianca Drăgușanu. Blestem sau coincidențe?
Viata lui sentimentala nu e deloc una buna

Lui Alex Bodi nu i-a mers deloc bine de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a avut o relație cu năbădăi alături de fosta soție.

Alex Bodi nu are deloc noroc în dragoste, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori, chiar și după ce au divorțat. Apoi, a urmat un scandal de proporții, atunci când s-a aflat că milionarul a bătut-o pe partenera lui.

Deși are tot ce își dorește, Alex Bodi nu pare să aibă deloc noroc în dragoste. El are un copil cu fosta soție, Iulia Sălăgean, un mariaj destrămat cu Bianca Drăgușanu și o logodnă ruptă cu Daria Radionova.

După ce a terminat relația cu Bianca Drăgușanu în urma scandalului de proporții, Alex Bodi s-a mutat cu Daria Radionova, o divă stabilită la Londra.

Povestea lor părea promițătoare, mai ales că afaceristul o ceruse în căsătorie. La scurt timp, el a fost arestat într-un dosar de proxenetism și îi promita iubitei sale că după ce își rezolvă problemele cu legea va urma o nuntă ca în povești.

Se pare că timpul petrecut în închisoare nu a făcut deloc bine relației celor doi. S-au despărțit când afaceristul a petrecut timp în arestul la domiciliu, iar Daria Radionova a plecat către Londra.

El și-a găsit consolare în brațele modelului internațional Justyna Gradek, fosta iubită a lui Phillip Plein. Cei doi s-au plimbat peste tot, au petrecut împreună, dar lucrurile nu au mers între ei, din cauza geloziei tinerei.

Apoi, Alex Bodi a întâlnit-o pe Bianca Iordache, cu care a fost surprins în mai multe ipostaze, însă nu a confirmat niciodată că ar avea o relație cu ea.

Ema Uta, pe lista cuceririlor lui Alex Bodi

Afaceristul a fost văzut sărutându-se cu Ema Uta, un make-up cunoscut din România. La doar o zi de când s-a afișat cu ea, Bodi a fost arestat preventiv, pentru că a încălcat controlul judiciar.

El a explica ulterior de ce s-a ajuns la această măsură.

„Spuneam că ăsta este primul live din viața mea. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. Este adevărat ce se întâmplă, mă îndrept acum către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat pentru că am făcut ceva, ori că au apărut alte dovezi în dosarul în care sunt anchetat.

Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost pentru că eu la un anumit termen nu m-am prezentat, însă am adus adeverință de la medic. Însă nu a fost suficient și s-a dispus arestarea mea preventivă. Nicidecum arestul la domiciliu, ori un avertisment în acest sens”, a spus Alex Bodi pe Instagram.

Între timp, Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Daria Radionova și-a refăcut și ea viața alături de Pooyan Mokhtari, cel care a cerut-o în căsătorie chiar de ziua ei.

Acum, Alex Bodi este singur și încearcă să își rezolve problemele cu justiția. El se concentrează pe afacerile pe care le are, mai ales că în dragoste a dat greș de nenumărate ori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI