Ce a pățit Adrian Mutu la Londra, după ce și-a cumpărat un Aston Martin Vanquish de 315.000 de euro. Giovanni Becali l-a făcut de râs

Ce a pățit Adrian Mutu la Londra, după ce și-a cumpărat un Aston Martin Vanquish de 315.000 de euro. Giovanni Becali l-a făcut de râs
Ce a pățit Adrian Mutu în Londra. Giovanni Becali l-a făcut de râs

Adrian Mutu a fost făcut de râs de către Giovanni Becali. Cel din urmă a dezvăluit câteva detalii despre un episod incredibil care l-a avut protagonist pe fostul internațional în perioada în care evolua pentru Chelsea.

Mutu, făcut de râs de Giovanni Becali

Adrian Mutu este un jucător care ar fi avut potențial să scrie istorie, dar frumusețile vieții și câștigul titulaturii pe care a obținut-o l-au ținut pe loc și i-au smuls această șansă. După ce Mutu a ajuns în Londra, a investit o sumă frumoasă într-un Aston Martin Vanquish, estimat la 315.000 de euro la vremea respectivă. Din păcate, acesta nu era deloc un șofer responsabil și își lăsa mașina parcată exact unde îl tăia capul, motiv pentru care a ajuns să plătească suma pe care a dat-o pe bolidul de lux pe amenzi.

„Mutu era showman. Dacă se ținea de fotbal, era ca Ibrahimovic. Mutu a plătit un Aston Martin din amenzi! Deci el avea Aston Martin și a mai plătit un Aston Martin din amenzile făcute unde parca mașina la Londra. El o lăsa unde voia! Tu îți dai seama? Aveam un băiat pe care îl lăsasem acolo să aibă grjiă de Mutu. Și îmi dă telefon: >. Mutu, dacă mă asculta pe mine… Eu n-am putut și n-am mai putut și i-am trimis pe frati-miu (n.r Victor Becali) și Popescu acolo. Eram prea otrăvit de câte mi-a făcut”
Giovanni Becali (Sursa: Digi Spor Matinal)

Ce a pățit Adrian Mutu în Londra. Giovanni Becali a dezvăluit tot și l-a făcut de râs
Ce a pățit Adrian Mutu în Londra. Giovanni Becali a dezvăluit tot și l-a făcut de râs

„Nu voi uita niciodată scânteia din ochii tăi”

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra, care a împlinit recent 26 de ani. Fotbalistul i-a transmis azi un mesaj extrem de emoționant soției sale. „Nu voi uita niciodată scânteia din ochii tăi care m-a făcut să mă îndrăgostesc de tine și nu voi uita niciodată ziua în care ai adus pe lume acest înger pe nume Tiago. Să nu pierzi niciodată această scânteie”, a fost mesajul fostului internațional.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI