Zanni, dezvăluiri fără perdea despre colegii lui, după ce a câștigat Survivor România 2021

Zanni, dezvăluiri fără perdea despre colegii lui, după ce a câștigat Survivor România 2021
Zanni, dezvăluiri fără perdea despre colegii lui, după ce a câștigat Survivor România 2021

Zanni este marele câștigător al Survivor, iar susținătorii lui de acasă au fost mai mult decât fericiți să îl vadă câștigând. El a cucerit inima telespectatorilor, atât prin felul său de a fi, cât și prin povestea lui de viață.

Zanni, dezvăluiri fără perdea despre colegii lui, după ce a câștigat Survivor România 2021

După competiția din Republica Dominicană, Zanni a dat cărțile pe față și a vorbit despre foștii lui colegi. În cadrul unui interviu, Zannidache a spus ce crede despre cei alături de care a luptat pentru premiul cel mare.

„Cel mai important e să fii tu. Nu va mai trebui să minți niciodată în viață. Frica a fost că poate lumea nu va empatiza cu mine, adevărul din gura mea este mai greu de digerat pentru că nu îl spun drăguț. Situația stătea că aveam nervi, ne ciondăneam.

A fost care pe care. Mulți vorbeau ca în basme, despre dragoste… Erau consiliile și ne vedeau oamenii de acasă, veneau cu citate din poezii. Când nu ne vedea nimeni se certau, se înjurau, își furau mâncarea. Eu mă uitam la ei și spunea „Băi, câți perverși, câți libidinoși…”. Mi-am spus părerea, dar de acum încolo vreau să vorbesc numai despre partea frumoasă”, a spus Zanni.

Câștigătorul Survivor: „Vedeam răutate în sufletul unora”

El a mai spus că a văzut în unii concurență multă răutate și ranchiună. Fără niciun fel de menajamente, așa cum ne-a obișnuit, Zanni a vorbit fără perdea despre câțiva colegi. Fără să dea nume de această dată, câștigătorul Survivor a spus cum a văzut el lucrurile.

„După șapte luni de zile, eu încă mă mai uit la unii, m-am uitat și în finală și tot mai aveam lucruri de spus despre ei.

Nu vreau să dau nume. Nu am terminat să le fac descrierea, nu am terminat să mă iau de ei. Mă uitam la ei și vedeam răutate în sufletul unora, ranchiună, unii care au ieșit din competiție. Eu la 23 de ani, dacă plecam din competiție, eram împăcat și treceam peste.

Se vedea că nu erau încântați de ce se întâmplă. Erau în extrema cealaltă, regretau, îi măcina. Sunt convins că unii oameni au văzut asta prin televizor”, a mai declarat tânărul.

Ce face Zanni cu banii

Zanni a povestit că vrea să își cumpere un apartament cu banii câștigați de la Survivor. Cei 50.000 de euro vor fi investiți într-o locuință, pe care tânărul o va mobila așa cum își dorește.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine.

Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere.

Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a mai spus Zanni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI