Ce a învățat Smiley de când e tătic: „Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau”

Ce a învățat Smiley de când e tătic: „Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau”
Ce a invatat Smiley de la fiica lui

Smiley se poate lăuda că este un bărbat fericit. Este un artist talentat, cu o carieră incredibilă, milioane de fani în toate colțurile țării și o familie extrem de fericită și unită. Pe 9 martie 2021, iubita lui Gina Pistol i-a făcut cel mai frumos cadou pe care-l poate primi un bărbat, atunci când a adus-o pe lume pe fiica lor. Ce a învățat vedeta PRO TV de la micuța Josephine.

Ce l-a învățat micuța Josephine pe tăticul ei Smiley, în doar câteva luni

Smiley radiază de fericire de când a devenit tătic, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Juratul de la SuperStar România și fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite sunt părinți responsabili și fac tot posibilul pentru a-i oferi fetiței lor tot ce este mai bun pe lume.

De când a devenit părinte, Smiley mărturisește că și-a schimbat percepția asupra vieții, spunând că a învățat să se bucure de cele mai mici lucruri, datorită fiicei sale Josephine.

În prezent, Smiley și Gina Pistol sunt plecați într-o vacanță exotică alături de fiica lor, unde se bucură de timp de calitate petrecut în familie. Artistul a distribuit, pe rețelele sociale, o fotografie în care apare alături de cele mai importante fete din viața lui, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant.

„Nu pierde acum trăind în mai devreme sau în mai tarziu! Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau încă de foarte mici…Ce repede trece timpul…iar eu vreau să îl incetinesc. Dacă nu ești prezent și atent la tot ce simți și ce ți se întâmplă…nu există reluări…momentele de fericire sunt unice și irepetabile. Mulțumim Josephine!”, a scris Smiley pe pagina sa oficială de Facebook.

Smiley și Gina, prima vacanță exotică alături de fiica lor

Gina Pistol și Smiley au așteptat demult acest moment, iar acum sunt plecați în prima vacanță alături de Josephine. Deși nu au specificat ce destinație au ales pentru vacanța lor, artistul și iubita lui sunt foarte fericiți că pot petrece timp de calitate alături de micuța lor.

În perioada în care cei mai mulți dintre români aleg să meargă la munte, pentru a se bucura de zăpadă și sporturile de iarnă, vedetele se lasă mângâiați de briza mării.

Gina Pistol și Smiley au postat fotografii pe conturile lor de pe rețelele sociale, iar fanii vedetelor au fost în extaz. Dacă focoasa blondină pune poze cu marea surprinsă la asfințit și apus, iată că Smiley a distribuit o imagine de revistă cu fiica lui Josephine, în timp ce priveau spre mare, iar peisajul este unul de vis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI