Ce a învățat-o Andra pe Alexandra Dinu la Românii au talent. I-a aratat pas cu pas

Ce a învățat-o Andra pe Alexandra Dinu la Românii au talent. I-a aratat pas cu pas
Ce a invatat-o Andra pe Alexandra Dinu la Romanii au Talent

O nouă ediție a emisiunii Românii au Talent are loc vineri, de la 20:30, la Pro TV. După primul număr artistic care a avut loc pe scena talentului, Andra i-a arătat Alexandrei Dinu un dans popular, de care actrița a rămas fascinată.

Ce a învățat-o Andra pe Alexandra Dinu la Românii au talent

Brigada Boom este numele fetelor care au interpretat pe scenă un cântec adaptat din ”Muiereasca”, un dans din zona județului Sălaj. Versurile comice ale ”socăcițelor” de pe scenă, dar și dansul lor, le-au adus patru de DA din partea juraților.

”Noi suntem Brigada Boom din Cluj Napoca, am incercat sa imbinăm tradiționalul cu modernul, avem costume din Țara Codrului, dansul pe care l-am abordat, pașii de bază, fac parte din Jocul Socăcițelor”, au spus fetele pe scenă.

Andra și-a adus imediat aminte de copilărie, arătându-i Alexandrei Dinu cum se joacă dansul socăcițelor, cântând și refrenul. Astfel, artista s-a ridicat imediat de pe scaun și a început să cânte și să danseze, fapt care a uimit-o pe Alexandra Dinu, care se afla la masa juriului.

”Vaaai, ce frumos!”, a exclamat Alexandra Dinu.

”Deci asta e copilăria mea, eu solista Ansamblului Folcloric, nu dansam cu ei, dar privindu-i mereu, am învățat tote dansurile lor, îmi plăceau. Și acum dacă ma pui știu să joc. Îmi place mult”, a mărturisit Andra.

Schimbări la Românii au talent în sezonul 11

Brigada Boom din Cluj Napoca a trecut în etapa următoare cu patru de DA. Amintim că emisiunea ”Românii au Talent” este difuzată în fiecare zi de vineri și de luni, la ora 20:30, pe PRO TV. În sezonul cu numărul 11 au avut loc și schimbări astfel că la masa juriului o întâlnim pe actrița Alexandra Dinu, în locul lui Mihai Petre.

Alexandra Dinu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Puțini cunosc faptul că înainte să se căsătorească cu fotbalistul Adrian Mutu, aceasta a avut o relație cu Mircea Radu. La vremea aceea, Mircea Radu vârsta de 32 de ani și era încă la Antena 1. S-au iubit, dar ea a pus capăt relației, întrucât se îndrăgostise de Adrian Mutu, la puțin timp după ce l-a întâlnit. Căsnicia Alexandrei Dinu cu Adrian Mutua  doi a durat numai doi ani, în intervalul 2001-2003. În urma căsniciei, s-a născut fiul celor doi, pe nume Mario, care moștenește frumusețea mamei sale. Conform Click, Mircea Radu a suferit mult că a fost părăsit, motiv pentru care a ales să nu mai vorbească cu Alexandra Dinu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI