29 oct. 2020 | 12:56

Ce a înghițit Adela Popescu pentru a își mări sânii: „Așa speram că vor crește”

Știri generale
Ce a înghițit Adela Popescu pentru a își mări sânii: „Așa speram că vor crește”
Dezvăluiri incredibile făcute de Adela Popescu. Ce a făcut în urmă cu ani de zile pentru a avea sâni mai mari

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton, iar unul dintre motive e, fără îndoială, sinceritatea sa. De curând, Adela Popescu a povestit ce a înghiţit pentru a-şi mări sânii. Dezvăluirea a fost făcută chiar în emisiunea “Vorbeşte lumea” de pe Pro TV.

Adela Popescu visa să îşi mărească sânii cu un produs natural

În vârstă de 34 de ani, Adela Popescu este admirată de multe dintre tinere pentru felul în care arată, mai ales că a născut şi doi copii. Dacă acum este mulţumită de fizicul său şi spune că nu ar schimba nimic, soţia lui Radu Vâlcan a recunoscut că în trecut lucrurile nu stăteau deloc aşa.

În cadrul ediţiei de azi “Vorbeşte lumea”, aceasta a avut invitat un medic estetician care a venit în emisiune să vorbească despre implantul mamar. Cu această ocazie, Adela a povestit amuzată cum, în adolescenţă, îşi dorea şi ea sânii mai mari, motiv pentru care a apelat la un “leac” băbesc.

”Eu și colegele mele apelam la tinctura de mărar. Așa speram că ne vor crește sânii”, a spus Adela Popescu, la Pro TV.

Prezentatoarea TV are şi ea o intervenţie estetică la activ. În urmă cu câţiva ani, aceasta şi-a operat nasul, însă modificările nu au fost foarte vizibile.

“Am spus la un moment dat că vreau să îmi fac o operaţie estetică la nas, pentru că este prea mare. Dar am zis în glumă. Radu a zis că se operează şi mi-am operat eu nasul, pentru că aveam o deviaţie de sept. E amuzant ca el a zis asta şi cea care a trecut la fapte am fost eu”, a declarat actriţa, în urmă cu ceva timp.

Dezvăluiri incredibile făcute de Adela Popescu. Ce a făcut în urmă cu ani de zile pentru a avea sâni mai mari

Dezvăluiri incredibile făcute de Adela Popescu. Ce a făcut în urmă cu ani de zile pentru a avea sâni mai mari

Adela Popescu şi Radu Vâlcan îşi fac casă nouă

Sunt căsătoriţi de cinci ani, au împreună doi băieţi, Andrei şi Alexandru, şi sunt mai fericiţi ca niciodată. De curând, Adela Popescu şi Radu Vâlcan au anunţat că se vor muta într-o casă nouă imediat ce aceasta va fi finalizată.

“Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie. Adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât.

Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case. Asta pentru a exista o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă. E la  o stradă de cea în care locuim acum”, a mărturisit Adela, pentru Libertatea.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro