Adela Popescu, prima apariție la TV, după externare. Ce a anunțat la Vorbește Lumea

Adela Popescu, prima apariție la TV, după externare. Ce a anunțat la Vorbește Lumea
Adela Popescu, revenire spectaculoasă la TV după externare

Adela Popescu a revenit la TV! Ce a spus prezentatoarea de la Vorbește Lumea despre problemele pe care le-a întâmpinat și cum a primit-o colegul ei de platou?

Adela Popescu, prima apariție la TV după ce a fost externată

Cunoscuta moderatoare a revenit în forță pe micile ecrane. Blondina a apărut din nou la TV, după ce în urmă cu câteva zile șoca pe toată lumea cu vestea că are probleme grave de sănătate. Acum, actrița a fost externată din spital și urmează un tratament injectabil acasă, dar a revenit la job. Cove a fost cel care a anunțat faptul că echipa se reunește, lănsând câteva glume la final și spunând că e mai mult „oase decât carne”. Adeluca, scumpa de ea, este prezentă! Este în carene şi oase aici, mai mult oase. A slăbit, sărăcuţa, find bolnăvioară”, a spus Cove în direct.

Adela și-a făcut apariția zâmbind, deși a trebuit să vorbească despre momentul neplăcut prin care încă mai trece. Aceasta încă este în atenția medicilor, dar lucrul cert este că fosta solistă se confruntă cu o bacterie care a provocată în cele din urmă o ilenită. „Adela şi-a făcut testul, dacă a fost internată în spital. Aşa trebuie. (…) Săptămâna trecută ne-am testat toţi, toată lumea a făcut testul, nici măcar un membru al echipei noastre nu a fost testat pozitiv. Suntem curaţi ca lacrima”, a ținut să precizeze Gabriel Coveșanu.

Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea
Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea

„Mi-am dat seama că durerea creşte”

„Mi-am dat seama că durerea creşte. M-am şi prezentat la Urgenţe. (…) Se pare că am o inflamaţie în partea dreaptă, de fapt o inflamaţie în partea dreaptă a colonului… Dar vreau neapărat să transmit ceva. Protocolul, ca peste tot, a fost să mi se facă un test COVID. Cu această ocazie aş vrea să arăt, este negativ. (…) Această inflamaţie nu e de la mâncare, este o inflamaţie. (…) În clipa aceasta mi se administrează calmante, antibiotic şi antiinflamatoare”
Adela Popescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI