Ce a îndrăznit să spună Ianis Hagi despre Simona Halep, numărul 2 WTA!

Ce a îndrăznit să spună Ianis Hagi despre Simona Halep, numărul 2 WTA!
Ce a îndrăznit să spună Ianis Hagi despre Simona Halep, numărul 2 WTA!

Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi, are un sezon bun în Scoția, alături de Rangers. Astfel, mijlocașul ofensiv și-a trecut în cont și o nouă pasă decisivă, la golul de 2-0 reușit de Brandon Baker, care a stabilit scorul final, în meciul pe care Ranges l-a câștigat contra Ross County.

Ce a îndrăznit să spună Ianis Hagi despre Simona Halep

Românul Ianis Hagi a fost introdus de Steven Gerrard în minutul 65 al partidei.

Ianis Hagi a acordat un și un interviu amplu în care a vorbit despre primele sale contacte cu fotbalul din copilărie, dar şi despre sportivii pe care îi apreciază şi îl inspiră.

”Primele meciuri, când juca tata, mi le amintesc vag, mai degrabă ca pe o stare de spirit, însă îmi amintesc bine meciurile echipelor pe care tata le-a antrenat, de la Bursa, de la Galata, de la Poli Timişoara. Eram mic şi mergeam la stadion cu mama şi cu sora mea, Kira, şi trăiam meciurile foarte intens, mama fiind cea care ne transmitea emoţia premergătoare meciului.

Iubesc fotbalul de când mă ştiu, în jurul meu totul era despre fotbal, tata antrena, vorbea mai mereu despre fotbal. Am crescut într-un mediu în care totul era fotbal. Tata m-a dus peste tot, eram mic şi mergeam la vestiare, la antrenamente, vedeam şi simţeam tot ce presupune cariera de fotbalist. În plus, acasă, ne uitam la televizor numai la fotbal; nu cred că în afară de fotbal sau de sport, în general, ne mai uitam la altceva”, a spus Ianis Hagi pentru rfhsport.ro.

”Simona Halep este gura de oxigen a sportului românesc pe plan mondial”

În plus, Ianis Hagi a vorbit la superlativ despre numărul 2 WTA, Simona Halep, recunoscând că se lasă inspirat de Stephen Curry şi Michael Jordan.

”Simona Halep este gura de oxigen a sportului românesc pe plan mondial. Să fii numărul 1 mondial este ceva incredibil şi ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru toţi românii.

Dintre sportivii străini, cel mai mult îl admir pe Stephen Curry. Este fascinant prin tot ceea ce a reuşit, şi-a depăşit limitele, deşi iniţial lumea nu îi dădea şanse, a schimbat gândirea în baschet, aşa cum a făcut-o şi Michael Jordan. Mă regăsesc în povestea lui. De multe ori, când mă confrunt cu anumite provocări, când îmi este greu, identificându-mă cu el, mă inspiră şi îmi dă forţa de a deveni mai bun.”, a mai declarat Ianis Hagi pentru sursa citată.