Ce a îndrăznit Mihai Găinușă să spună despre Șerban Huidu și Mircea Badea în emisiunea lui Cătălin Măruță

Ce a îndrăznit Mihai Găinușă să spună despre Șerban Huidu și Mircea Badea în emisiunea lui Cătălin Măruță
Ce a spus Mihai Gainusa despre Serban Huidu si Mircea Badea

Mihai Găinușă a făcut declarații incredibile în cadrul emisiunii La Măruță, de la PRO TV. Întrebat ce părere are despre fostul său coleg de la Cronica Cârcotașilor, Șerban Huidu, răspunsul crainicului de la radio i-a impresionat pe telespectatori. Cu cine ar vrea să facă emisiune vedeta.

Cum îl descrie Mihai Găinușă pe Șerban Huidu

Nu există român să nu-l știe pe Mihai Găinușă, cel care, în anii 2000, făcea istorie alături de Șerban Huidu, în emisiunea Cronica Cârcotașilor de pe Prima TV. Anii au trecut, iar cei doi foști colegi și prieteni au luat-o pe drumuri separate, divizând formatul emisiunii care i-a consacrat.

Mihai Găinușă a părăsit show-ul în anul 2014, iar la cârma Cronicii au rămas Șerban Huidu, fosta bebelușă Ioana Petric și Codruș Kegheș, cunoscut publicului sub porecla de Dezbrăcatu.

Vineri, 17 decembrie, Mihai Găinușă a fost invitat al emisiunii La Măruță, de pe PRO TV. Aici, vedeta de radio a răspuns celor mai picante întrebări puse de soțul Andrei. Pentru că nu a dorit să mănânce iute, Mihai Găinușă a răspuns, fără perdea, la toate întrebările incomode ce i-au fost adresate.

Telespectatorii așteptau cu sufletul la gură să afle dacă fostul prezentator al Cronicii Cârcotașilor va vorbi despre Șerban Huidu, fostul său coleg de platou. Mihai Găinușă a fost rugat să-l caracterizeze pe Huidu, numindu-l „arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”.

Motivul pentru care Mihai Găinușă nu ar face emisiune cu Diana Șoșoacă

Dezvăluirile picante nu s-au oprit aici, întrucât Mihai Găinușă a fost supus altor întrebări interesante. Tot în cadrul emisiunii La Măruță, crainicul l-a caracterizat pe Florin Călinescu, făcând o diferență între profesionistul de acum și cel de acum 24 de ani, pe vremea când fostul cârcotaș colabora cu marele actor, pe plan profesional:

Cătălin Măruță: Caracterizează-l în 3 cuvinte pe Florin Călinescu, cel din trecut, pe când lucrai cu el, dar și din prezent.

Mihai Găinușă: Trecut – talentat, bun organizator și arogant. Prezent – arogant, și mai arogant, mai puțin talentat.

De asemenea, vedeta de radio Mihai Găinușă a mărturisit că nu i-ar chema niciodată în emisiunea sa pe interpreții de manele Adrian Minune, Vali Vijelie și Florin Salam.

Nu în ultimul rând, Mihai Găinușă a fost pus în situația în care să-și imagineze un scenariu apocaliptic, în care ar fi nevoit să realizeze, timp de 5 ani, o emisiune cu două personalități din România.

„Cu Mircea Badea. Este singurul cu care m-aș putea înțelege. Și Oana Zăvoranu. Nu Diana Șoșoacă. Nu poți lucra cu cineva care te poate sabota.”, a completat prezentatorul.

Fostul cârcotaș Mihai Găinușă i-a ales pe Mircea Badea și Oana Zăvoranu, refuzând să lucreze cu avocata Diana Șoșoacă. De asemenea, vedeta a mărturisit că Dan Negru și Traian Băsescu sunt două dintre persoanele publice din România care l-au contactat, după ce a scris despre ele. Pe fostul președinte al României Mihai Găinușă l-a prezentat ca fiind un adevărat domn.