Ce a început să facă fiica lui Smiley cu Gina Pistol, la aproape 2 luni de la naștere. Artistul e surprins

Ce a început să facă fiica lui Smiley cu Gina Pistol, la aproape 2 luni de la naștere. Artistul e surprins
Ce a făcut fiica lui Smiley? L-a surprins pe artist

Proaspeții părinți din showbiz-ul românesc se bucură de fiecare clipă petrecută alături de fiica lor și stau cu sufletul la gură să-i descopere fiecare pas în această lume. Ce a făcut recent micuța lui Smiley după aproape două luni de la naștere?

Smiley, surprins de ce a făcut fiica lui la două luni de la naștere

Smiley și Gina Pistol trec prin stări de neimaginat. Cei doi se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor și așteaptă cu sufletul la gură orice gângurit al fiicei lor. Artistul a susținut că o ajută foarte mult pe Gina în această perioadă dificilă pentru amândoi cu acomodarea cu noul membru al familiei.

Desigur că acest lucru a fost afirmat și de moderatoarea de la „Chefi la cuțite” de nenumărate ori. Smiley a spus că Josephine crește pe zi ce trece, este cuminte, doarme, râde mult și zâmbește, lucruri care îi topesc pe părinții ei.

”Ne-am făcut noi așa, un sistem în care mă trezesc mai devreme, Gina doarme mai mult cumva, facem cu rândul. Josephine e cuminte, doarme, acum doarme și mai mult noaptea. E drept, e din ce în ce mai prezentă, râde mult, zâmbește, e foarte atentă la lucrurile noi și ce să zic, noi vedem fiecare gest în plus, fiecare sunet care este nou”, a declarat Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, cunoscutul prezentator de la „Românii au talent” a dezvăluit că se descurcă de minune cu schimbatul scutecelor. Nu are un timp anume în care termină sarcina sa, dar îi place să fie cât mai atent și delicat cu ea, iar cel mai important este să nu plângă în timpul acestei activități.

„Pe mine mă interesează să fiu delicat”

Mai mult decât atât, vedeta a susținut că adoră noul rol în care se află și că viața de părinte e una fabuloasă: ”Mă descurc foarte bine la schimbatul scutecelor. Nu m-am cronometrat. Nu dau teste de viteză.

Pe mine mă interesează să fiu delicat, să se desfășoare totul frumos, să nu plângă. În primele trei zile m-am panicat la schimbatul scutecelor, dar după aceea m-am obișnuit. Nu e greu deloc. Îmi place foarte tare.”, a mai spus artistul.

Amintim că Gina și Smiley și-au ascuns ani buni povestea de iubire, ulterior au confirmat relația și au dat marele anunț – apariția primului copil al cuplului. Fanii ambelor vedete s-au bucurat enorm de vestea oferită public de acestea, mai cu seamă că-și doreau foarte mult să îi vadă și în această postură.