Ce a împărtășit Cabral cu fanii săi. Au sărit imediat să îl ajute: ”De trei zile mă bântuie”

Ce a împărtășit Cabral cu fanii săi. Au sărit imediat să îl ajute: ”De trei zile mă bântuie”
Cabral a fost imediat ajutat de fani. Ce le-a arătat fanilor?

Cabral a împărtășit ceva aparte cu internauții. Ce le-a arătat fanilor pe rețelele de socializare și cum au reacționat aceștia? Majoritatea au sărit imediat să-l ajute pe celebrul prezentator de la emisiunea „Ce spun românii?”

Cabral, ajutat de fani. Ce a împărtășit prezentatorul cu ei?

Cabral e unul din cei mai iubiți prezentatori de televiziune. Acesta se află deja de zeci de ani în vizorul românilor, iar dintotdeauna a fost apreciat pentru felul în care a tratat celebritatea de care se bucură.

Niciodată nu a fost implicat în vreun scandal, s-a bucurat de relații lungi și a știut mereu să păstreze intimitatea când a venit vorba despre povești de iubire, chiar dacă a fost vorba tot despre persoane publice.

Iată că notorietatea sa folosește și la diverse alte lucruri, a considerat Cabral care i-a întrebat pe internauți despre un film pe care nu și-l amintește. Cunoscutul moderator le-a descris anumite scene și i-a rugat să îl ajute să-i găsească titlul peliculei la care se referă și de care nu-și poate aduce aminte nici în ruptul capului.

Vedeta a mărturisit că deja de trei zile îl chinuie acest gând și dorește să știe despre ce este vorba. „De trei zile mă bântuie o secvență dintr-un film indian (cred). Ceva cu o tanti care se apără de un nenorocit și are în mână o foarfecă.

Și la un moment dat cade ceva (cred că bibelou) pe mâna doamnei… și astfel foarfeca aia se înfige în individul mai devreme menționat. Vă rog frumos, ajutați un om la ananghie și spuneți-mi că doamna, individul, foarfeca și bibeloul nu sunt fructul imaginației mele ci că există nenorocirea asta de film.

Că dacă nu există eu mă duc mâine și cer internare, că m-am zdrăngănit de tot!! Ce film e, că nu dorm de trei zile, fi-le-ar foarfeca și bibelourile de râs!”, a fost mesajul vedetei care se află la cârma emisiunii „Ce spun românii”

„Făcând un rezumat, izolarea a trecut relativ repede peste noi”

„Făcând un rezumat, izolarea a trecut relativ repede peste noi. N-am apucat să ne plictisim, să ne odihnim, să ne uităm la seriale. Ne-am ocupat de Namiko și de cele casnice.

De la curățenie compulsivă, la reparații prin casă, jocuri și cântece cu pitica (1 an și 3 luni la început de pandemie), dezinfectat tot ce ne cădea în mână și gătit pe 4 ochiuri ale aragazului. Clasic pentru familiile cu copii, aș spune”, a detaliat Andreea Ibacka într-un vlog de pe canalul său oficial de YouTube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI