Cabral, surpriză colosală pentru Andreea Ibacka, pe ploaie. ‘Sigur faceți dragoste în seara asta’

Cabral, surpriză colosală pentru Andreea Ibacka, pe ploaie. ‘Sigur faceți dragoste în seara asta’
Cabral, surpriză pentru Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunoscut în anul 2008, s-au căsătorit în 2011, iar în 2019 au devenit pentru prima dată părinți. Împreună de atâta amar de vreme, cuplul nu a uitat totuși de romantism, lucru demonstrat astăzi de prezentatorul TV, care i-a făcut o surpriză soției sale. „Sigur faceți dragoste în seara asta”, i-a spus un prieten vedetei TV.

Cabral, surpriză pentru Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai vesele cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut la muncă, în 2008. Atunci, Cabral se prezenta în fața celei ce urma să-i devină soție cu o căsnicie eșuată cu Luana Ibacka și o fiică, Inoke.

Povestea de dragoste a celor doi a început când vedeta postului TV Acasă începea proiectul ”Inimă de țigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alături de Nicoleta Luciu, Denis Ștefan și o tânără debutantă, studentă la Finanțe-Bănci, Andreea Pătrașcu. Chiar dacă el și Andreea nu jucau prea mult împreună, se aflau pe același platou de filmare, repetau împreună, deci se zăreau adesea.

„Cabrals-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea.

Ei au continuat să filmeze împreună pentru telenovela ”Regina”, dar și pentru alte proiecte, cum ar fi emisiunea ”În al nouălea cer”, în 2008, iar în 2011 s-au căsătorit. Un an mai târziu au lansat un alt proiect împreună, ”Casa Ibacka”, emisiune a căror gazde au fost.

„Eu mă pierd ca un licean în ochii ei”

Astăzi, iată că ambii sunt tot numai ochi și urechi unul pentru celălalt. Așa se face că soțul și-a invitat soția duminică, o zi ploioasă, la masă, într-un loc de poveste din București.

„Gata, am smuls-o din casă. L-am sunat pe Costin Gache și-mi zice:  – La ce masă ți-am rezervat… sigur faceți dragoste în seara asta! Așa că stăm în ploaie, sub lună… Andreea Ibacka îmi povestește chestii, iar eu mă pierd ca un licean în ochii ei. Hai că n-a trecut degeaba duminica asta…”, a scris Cabral pe contul de Facebook.

„Daca vedea Andreea postarea asta, cred că faci dragoste singur în seara asta….👏/ Ar putea deveni cel mai vizionat love, pardon, live al anului! 😂😁/ 2021 e anul live-urilor / Frumos era sa spui povestea asa cum a inceput”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI