Cu cine i-a înlocuit Alex Velea pe Mario Fresh și Lino Golden. E un mini-artist și el

Cu cine i-a înlocuit Alex Velea pe Mario Fresh și Lino Golden. E un mini-artist și el
Zanni este băiatul cu care Alex Velea i-a înlocuit pe Mario Fresh și Lino Golden

Cei doi fii adoptivi, din punct de vedere artistic, anume Mario Fresh și Lino Golden, și-ar fi ”înjunghiat” mentorul, pe Alex Velea. Despărțirea multiplă a fost uimitoare. Timpul a trecut, iar tinerii lansați de artist și-au văzut de carierele lor, la fel ca protagonistul poveștii, care și-a găsit un înlocuitor pentru cei doi foști colaboratori, pe Zanni. Noul copil minune al lui Alex Velea are o poveste de viață care îți taie răsuflarea.

Zanni i-a înlocuit pe Mario Fresh și Lino Golden în inima lui Alex Velea

Zanni (22 de ani), Edmond Zanidache pe numele real, face parte din noul proiect al lui Alex Velea și a scos deja câteva melodii. Tânărul nu este doar unul din băieții de trupă a solistului, ci îi înlocuiește pe Mario Fresh și Lino Golden, lucru pe care Alex Velea nu se sfiește să-l recunoască.

„Zanni e arma mea secretă. E un copil bun şi talentat. E aşa cum îmi doresc eu să fie unul dintre copiii mei”, a mărturisit recent Alex Velea într-un live realizat cu Pepe.

Tot în acel cadru a fost prezent și Zanni, care a vorbit despre copilăria sa tristă, dar și despre întâlnirea cu Alex Velea. Băiatul nu are părinți, pentru că aceștia au plecat în Grecia când el era foarte mic, astfel că a crescut prin mai multe orfelinate, de unde era dat afară frecvent pentru că făcea „multe prostii”. „Eram cam nebun”, recunoaște el. Primii bani i-a câștigat făcând tatuaje și ca frizer.

„Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe”, a spus Zanni in emisiunea lui Pepe de pe Youtube.

Mesajul a ajuns la Velea și, contrariat, l-a căutat pe Zanni, apoi la chemat la el la studio. Asfel, a început colaborarea lor. Cea mai recentă melodie pe care cei doi au scos-o împreună a ajuns în doar câteva zile numărul 1 în trending pe Youtube.

A participat la ”Chefi la cuțite”

Zanni nu este doar artist în noul proiect al lui Alex Velea, ci este talentat și în bucătărie. Pentru a se provoca, dar și promova, el a participat la show-ul gastronomic de la Antena 1  – ”Chefi la cuțite” –  unde a fost în echipa lui Sorin Bontea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI