Antonia, ipostază inedită. A renunțat la părul lung și și-a făcut breton. Imaginea care a surprins pe toată lumea

Antonia, ipostază inedită. A renunțat la părul lung și și-a făcut breton. Imaginea care a surprins pe toată lumea
Antonia, surpriză pentru fani! Artista și-a făcut o nouă schimbare de look

Antonia a surprins cu o nouă schimbare! Iubita lui Alex Velea a renunțat la părul lung și și-a ăcut un breton superb. Cum arată acum celebra cântăreață și care a fost reacția fanilor acesteia atunci când au văzut-o?

Antonia, nouă schimbare de look

Antonia e una din cele mai frumoase femei din România, dar și un exemplu pentru doamnele și domnișoarele de acasă. Deși are la activ trei sarcini, arată spectaculos. Ajutorul imens al acesteia a fost cu siguranță gena, dar și vârsta la care a ales să dea naștere unui copil, pentru că s-a recuperat mult mai repede.

Cu toate astea, a recunoscut că își face poftele doar uneori, pentru că în rest respectă un stil de viață echilibrat, merge la sală și are grijă de tenul și pielea sa. Dacă în ultimul timp a surprins cu silueta ei care se conturează pe zi ce trece, acum a șocat cu un nou look ce este din ce în ce mai apreciat de vedetele de peste hotare – părul scurt cu breton și chică.

Desigur că solista s-a folosit de o perucă pentru noua imagine, pentru că are un păr lung de toată frumusețea care ar fi fost păcat să fie scurtat pentru câteva imagini. Staruri internaționale precum Miley Cyrus sau Rihanna au abordat și ele aceeași frizură. Mulți dintre fanii româncei noastre au asemănat-o însă cu Tokyo, din Casa de Papel.

Secretele de frumusețe ale cântăreței

„Rutina mea de frumusețe… se compune din câțiva pași simpli. Îmi demachiez fața cu o loțiune micelară, apoi folosesc apă termală și cremă hidratantă. Pentru corp, folosesc un unt de corp sau o loțiune parfumată.
Mă mențin în formă… făcând antrenamente la sală cu un antrenor personal, dar mă ajută și Alex. (n.red.: Alex Velea, iubitul Antoniei).
Cum maschez lipsa somnului: Apelez la un „kit de urgență“ format din anticearcăn, mascara, blush și balsam de buze. Și beau un fresh bun: funcționează mereu.
Trucul infailibil de machiaj pentru​ ​o​ ​petrecere: Rujul roșu. Sau un ruj într-o nuanță dark.
O terapie de relaxare dumnezeiască: O sesiune de îngrijire, masaj la un Spa și musai o muzică liniștită pe fundal.
Manichiura favorită: Unghii scurte, colorate în tot soiul de nuanțe, în funcție de starea mea de spirit sau de ce ținută aleg să port
Produsul de beauty care mă binedispune instant: Parfumul.
Un beauty icon pe care îl admir: Beyoncé, categoric – este uimitoare!
Produsele pe care le-aș lua pe o insulă pustie: Balsamul de buze, crema de corp și parfumul.
Soundtrack-ul pe acordurile căruia mă pregătesc: Orice piesă de la Beyoncé.”
Antonia (Sursa: glamour.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe