28 mart. 2024 | 09:22

Ce a găsit o femeie la Kaufland, pe raft. Nu i-a venit să creadă, a filmat și a pus totul pe internet

Știri generale
Ce a găsit o femeie la Kaufland, pe raft. Nu i-a venit să creadă, a filmat și a pus totul pe internet
Ce a găsit pe raft avea să devină viral pe rețelele de socializare

Deși mai sunt aproape 2 luni până la Paște, marile supermarketuri au început să vândă produse specifice perioadei. Dar, lipsa de civilizație a unora, combinată cu prețurile mari la unele produse, au generat situații neplăcute. Citește mai departe și află ce a găsit o femeie la Kaufland, pe raft.

Ofertele dulci de Paște, prea scumpe pentru buzunarul unora

Pe 5 mai, creștinii ortodocși vor celebra Învierea Domnului, dar cu mult mai devreme, adică pe 31 martie, catolicii vor celebra Paștele Catolic 2024. În acest context, în mai toate marile magazine au fost scoase la vânzare o întreagă gamă de produse specifice Paștelor, inclusiv celebrii iepurași de ciocolată.

Pentru clienții Kaufland, se pare că oferta include iepurași de ciocolată cu surprize, și anume bani, iar acest lucru a generat o adevărată goană prin magazinele retailerului după iepurași.

Partea mai puțin bună a acestei oferte, cel puțin în anumite cazuri, este că iepurașii de ciocolată, sau cel puțin așa se plâng clienții, sunt extrem de scumpi, atât la Lidl, cât și în Kaufland.

Ce a găsit o femeie la Kaufland, pe raft

Trendul ofertelor de Paște este regăsit și în magazinele Kaufland, numai că la aceste produse, deși ar exista un discount de cel puțin 20%, prețul este totuși unul ridicat, sau cel puțin așa reiese din filmulețul postat de o clientă Kaufland pe internet.

Dar, partea mai interesantă deabia acum vine, după ce internauții au descoperit ce a găsit o femeie la Kaufland, pe raft. Concret, femeia a vrut să cumpere și ea un iepuraș de ciocolată, deși prețul cu discount era de 44.99 lei.

Dar, ce a găsit pe raft avea să devină viral pe rețelele de socializare. Toți iepurașii cu ciocolată scoși la vânzare de Kaufland erau sparți, cel puțin în magazinul în care femeia vroia să-și facă cumpărăturile. Motivul, promoția de produse cu surprize în bani de la Kaufland, de aici și iepurașii de ciocolată găsiți sparți pe raft.

Iepurașii de ciocolat cu bani, virali pe rețelele de socializare

Genul acesta de promoții nu sunt pentru prima oară în atenția clienților Kaufland, și nu numai la noi. Există deja pe rețelele de socializare clipuri virale cu iepurașii de ciocolată de la Kaufland care, se presupune, ar avea ascunse bancnote în interior.

Ce a găsit o femeie la Kaufland, pe raft. Nu i-a venit să creadă, a filmat și a pus totul pe internet

Produsele sunt de fapt celebrii iepurași Lindt, dar de data asta cei aurii și care sunt vânduți cel mai des în perioda premergătoare Paștelor catolici și ortodocși.

Dar, indiferent care ar fi situația, genul acesta de practici, de a sparge produsele pentru a căuta banii, dă și nota de civilizație a unora, din păcate.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Capital.ro
Locuri de grătar de 1 mai 2024. Aici poţi face grătar fără să primeşti amendă!
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro