27 sept. 2023 | 19:59

Ce a găsit o femeie în lasagna pe care a cumpărat-o din Lidl România. A avut șocul vieții când a ajuns acasă

Diverse
Ce a găsit o femeie în lasagna pe care a cumpărat-o din Lidl România. A avut șocul vieții când a ajuns acasă
Ce a găsit o femeie în lasagna pe care a cumpărat-o din Lidl România. A avut șocul vieții când a ajuns acasă

O femeie a avut parte de șocul vieții sale când a cumpărat o lasagna din Lidl România. Nu se aștepta să găsească așa ceva în interior, dar a rămas fără cuvinte când a desfăcut-o. Nu a stat deloc pe gânduri și a făcut imediat plângere împotriva magazinului cu pricina.

La un pas de leșin când a văzut ce se află în lasagna

Fiecare are un magazin preferat, de unde își face mai mereu cumpărăturile. Când achiziționăm mâncare, ne așteptăm la un conținut perfect, sănătos, nu la surprize neplăcute. Cu toate acestea, din păcate, nu întotdeauna se întâmplă așa.

O femeie a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută când a cumpărat o porție de lasagna de la magazinul Lidl din Dacia. Femeia spera să se bucure în liniște de preparatul e preferat, dar nu a putut nici măcar să mănânce prea mult din el.

Femeia a apucat să gust de trei ori și, ultima dată, a observat că în mâncare este… un vierme. Fiul ei chiar a leșinat când a văzut ce se află în farfurie, dar norocul lor a fost că nu au ajuns la spital.

”Ieri (n.r. – duminică, 24 septembrie 2023), în jurul orei 11:00 am cumpărat lasagna de la Lidl, din Dacia. Seara, în jurul orei 19:00, după ce am gătit-o, am găsit viermele. Nu știu dacă mai avea și alții, mi s-a făcut rău și nu am mai putut să verific.

Nu am ajuns la spital. Am luat două guri, iar unul dintre copii a vomat după ce a văzut ce e în farfurie. Până acum am luat de vreo 3 ori lasagna de la Lidl. De obicei gătesc acasă lasagna, dar, dacă sunt în criză de timp sau vreau o cantitate mică, cumpărăm de la Lidl”, susține ieșeanca

A făcut plângere împotriva Lidl România

Nu a fost prima dată când a cumpărat acest produs, dar de data aceasta a fost cu ghinion. Ieșeanca nu a mai verificat restul compoziției, dar se aștepta să mai fie acolo și alți viermi.

Vezi și: Motivul pentru care Lidl cere 8 milioane de euro unui român. Situaţia a luat o întorsătură neaşteptată, cu ce a greşit bărbatul

Nu a stat pe gânduri și a luat imediat măsuri. Femeia a depus o plângere la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și la Direcția de Sănătate Publică (DSP), și a informat, de asemenea, magazinul Lidl cu privire la incidentul în care a descoperit un vierme în lasagna pe care o achiziționase.

”Aseară (n.r. – duminică, 24 septembrie 2023) am trimis mail la Lidl, am completat formularul la ANPC, am trimis mail la DSP. Astăzi (n.r. – luni, 25 septembrie 2023) a fost soțul și a depus reclamație la DSP Iași. Toate aceste demersuri le-am făcut pentru a lua măsuri organele de control, în speranța că nu vor mai exista astfel de produse la vânzare.

Nu aș vrea să dau declarații suplimentare până nu voi fi contactată și de reprezentanții Lidl, să îmi transmită punctul lor de vedere. În această dimineață (n.r. – luni, 25 septembrie 2023) am vorbit cu o reprezentantă de la ei, la numărul de telefon afișat pe site, dumneaei și-a prezentat scuze pentru acest incident”, mai spune Elena, potrivit bzi.ro.

Femeia era fan Lidl, dar și lasagna, dar de acum sigur și-a învățat lecția. Îi plăcea acest preparat când era pe fugă și nu avea timp de gătit, dar de acum înainte nu va mai opta pentru el.

Cea mai simplă rețetă de lasagna

Ingrediente:

  • 9 foi de lasagna uscate
  • 500 g de carne tocată (de vită sau porc, sau o combinație)
  • 1 ceapă mare, tocată
  • 2 căței de usturoi, mărunțit
  • 1 conservă (400 g) de roșii în bulion
  • 2 căni de sos de roșii
  • 1 cană de apă
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 linguriță de zahăr
  • 1 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper negru
  • 1/2 linguriță de pudră de usturoi (opțional)
  • 2 căni de brânză mozzarella rasă
  • 1 cană de parmezan ras

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați ceapa și usturoiul și căliți-le până devin moi și aromate, după care adăugați carnea tocată și rumeniți-o până când se prăjește și își schimbă culoarea.

Te-ar putea interesa și: Foile de lasagna nu se vor mai rupe niciodată. Cu ce trebuie să le ungi înainte de preparare

Adăugați roșiile în bulion și sosul de roșii în tigaie, dar și o cană de apă. Amestecați bine și lăsați amestecul să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute. Adăugați zahărul, sarea, piperul și, opțional, pudra de usturoi pentru a da gust.

Într-o oală separat, fierbeți pastele de lasagna conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Le puteți fierbe pentru câteva minute mai puțin decât timpul indicat, deoarece vor continua să se gătească în timpul coacerii.

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-o tavă de copt unsă, așezați un strat subțire de sos de carne pe fundul tăvii. Așezați apoi foi de lasagna peste sos.

Repetați straturile, alternând între foi de lasagna, sos de carne și brânză mozzarella rasă. Terminați cu un strat de brânză mozzarella și parmezan ras deasupra.

Acoperiți tava cu folie de aluminiu și coaceți lasagna timp de 30-35 de minute în cuptorul preîncălzit.

După ce ați îndepărtat folia de aluminiu, mai coaceți lasagna timp de 10-15 minute, sau până când devine aurie.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro