Ce a găsit o femeie din Argeș într-o parcare. Poliția i-a bătut la ușă după fix 3 zile

Ce a găsit o femeie din Argeș într-o parcare. Poliția i-a bătut la ușă după fix 3 zile
Ce a gasit o femeie intr-o parcare

Poliția i-a bătut la ușă unei femei, după fix 3 zile de când a găsit ceva într-o parcare. O femeie din Argeș s-a trezit cu poliția la ușă la trei zile după ce aceasa găsise 10.000 de lei într-o parcare din fața unui complex comercial din Pitești.

O femeie din Argeș a găsit o mare sumă de bani într- parcare. Ce a pățit după 3 zile doamna

O femeie a fost ”deranjată” de polițiși după ce găsise ceva în parcarea unui centru comercial din Pitești. Femeia în vârstă de 55 de ani, din Costești, a crezut că a dat norocul peste ea când, în urmă cu trei zile, a găsit o mare sumăde bani în parcarea din fața Complexului John.

Femeia a luat banii și s-a putut bucura de ei până joi dimineață, moment în care polițiștii i-au bătut la ușă și au pus-o să dea înapoi suma până la ultimul leu.

Femeia care a gasit banii s-a trezit cu politia la usa
Femeia care a gasit banii s-a trezit cu politia la usa

Cine pierduse suma de bani

Banii fuseseră pierduți de o femeie de afaceri care venise la complexul comercial ca să cumpere marfă pentru magazinul ei. Banii erau legați cu un elastic și i-au căzut lângă mașină și femeia a plecat din zonă fără să își dea seama ce se întâmplase.

Femeia de afaceri s-a reântors în parcarea cu pricina unde a căutat mult și bine, fără să mai găsească vreo urmă a banilor. Astfel, femeia săa adresat Secţie 2 Poliţie Piteşti, în speranţa că un om cu suflet i-a găsit şi-i va da înapoi.

Cum au ajuns polițiștii la ușa femeii

Polițiștii au cercetat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă și așa au văzut că banii fuseseră luați de o femeie care a crezut că poate să-i păstreze. Într-un final, suma a fost recuperată integral și restituită femeii care a pierdut-o.

Femeia care a găsit cei 10.000 de lei a scăpat de răspunderea penală, fiind descoperită de oamenii legii în mai puţin de 10 zile de la pierderea, respectiv găsirea sumei de bani. Ca urmare a acestei întâmplări nefericite, poliţiştii din Argeș fac următoarele recomandări.

Ce trebuie să faci dacă găsești o sump de bani

Dacă găsiți sume de bani sau obiecte, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție. Reamintim că din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl restituie sau predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

Atunci când vă deplasaţi în centre comerciale, acordaţi o atenţie sporită bunurilor dumneavoastră. Fiţi atenţi în privinţa locului unde parcați autovehiculul, modului de asigurare al acestuia și bunurilor lăsate în interior”, a spus Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş, potrivit curierul.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI