A câștigat premiul cel mare la Loto, dar a pierdut toți banii. Este halucinant ce face acum

A câștigat premiul cel mare la Loto, dar a pierdut toți banii. Este halucinant ce face acum
A câștigat premiul cel mare la Loto, dar a pierdut toți banii. Este halucinant ce face acum

Michael Carroll a obținut premiul cel mare la Loto în Anglia, în anul 2002. Acestui bărbat din Marea Britanie i-au intrat în conturi peste 10 milioane de euro, după ce a dat lovitura la Loto.

A câștigat premiul cel mare la Loto, dar a pierdut toți banii

Însă imediat după ce a câștigat banii, acesta a achiziționat un conaac pentru a organiza petereceri sexuale. Michael Caroll a declarat pentru Daily Star că obișnuia să meargă în vacanțe în locuri scumpe și extravagante, iar cu timpul a ajuns să nu mai aibă niciun ban. La momentul actual, bărbatul câștigă 10 lire pe oră și lucrează la o firmă care livrează cărbuni.

Cine este Michael Caroll

Michael Caroll a câștigat la loterie în anul 2012, la vârsta de 19 ani. Mama lui Michael Carroll lucra într-o fabrică de conserve, iar tatăl său era inginer al Royal Air Force. Când Carroll avea 18 luni, tatăl său a fost închis într-o închisoare militară timp de 11 ani pentru că a înjunghiat un cuplu. Părinții lui s-au despărțit când avea șapte ani; tatăl său a murit în urma unui infarct când Carroll avea 10 ani. A avut mai mulți tați vitregi, dintre care unul l-ar fi închis în camera lui ore întregi după ce l-ar fi lovit. Carroll a declarat că era dislexic, avea ADHD și era abia alfabetizat până când a terminat școala secundară.

Când Carroll avea 13 ani, a primit o pedeapsă privativă de libertate pentru furt în magazine și a fost trimis la închisoarea Hollesley Bay din Suffolk, unde raportează că a învățat să citească și să scrie. Când Carroll a câștigat la loterie acea vârsta de 19 ani și era angajat cu jumătate de normă la curățenia publică. În momentul câștigului său, Carroll nu avea un cont bancar și a încercat să deschidă unul la Coutts, așa cum a recomandat compania de loterie. Coutts i-a refuzat cererea, pe care Carroll a atribuit-o ulterior cazierului său judiciar.

La scurt timp după ce și-a câștigat averea, Carroll a declarat că nu va fi tentat să-și cheltuiască banii și că vrea doar să cumpere o casă cu trei dormitoare lângă un lac, unde să poată merge la pescuit. În calitate de fan al Rangers, Carroll a investit până la un milion de lire sterline din câștigurile sale prin Rangers Financial Management, de la care clubul de fotbal primește o parte din profituri din serviciile financiare pe care le vând.

În 2006, BBC a raportat că era aproape falit, după ce și-a cheltuit averea pentru case noi, droguri, petreceri, bijuterii și mașini. Ulterior, Carroll a negat zvonurile că nu mai are bani.

În timp ce locuia la conacul său, cinci dintre Rottweilerii săi au fost găsiți morți cu gâtul tăiat. El a plătit 130.000 de lire sterline șantajistilor care și-au amenințat familia. El a spus că bărbații au venit cu puști și au spus „Nu mai ești atât de mare acum, domnule Carroll?”. El nu s-a mai întors niciodată la Swaffham, a susținut el.

În mai 2010, a aplicat pentru vechiul său loc de muncă, dar a spus că nu regretă felul în care și-a cheltuit câștigurile.