02 oct. 2020 | 13:14

A câștigat premiul cel mare la Loto, dar a pierdut toți banii. Este halucinant ce face acum

Știri generale
A câștigat premiul cel mare la Loto, dar a pierdut toți banii. Este halucinant ce face acum
A câștigat premiul cel mare la Loto, dar a pierdut toți banii. Este halucinant ce face acum

Michael Carroll a obținut premiul cel mare la Loto în Anglia, în anul 2002. Acestui bărbat din Marea Britanie i-au intrat în conturi peste 10 milioane de euro, după ce a dat lovitura la Loto.

A câștigat premiul cel mare la Loto, dar a pierdut toți banii

Însă imediat după ce a câștigat banii, acesta a achiziționat un conaac pentru a organiza petereceri sexuale. Michael Caroll a declarat pentru Daily Star că obișnuia să meargă în vacanțe în locuri scumpe și extravagante, iar cu timpul a ajuns să nu mai aibă niciun ban. La momentul actual, bărbatul câștigă 10 lire pe oră și lucrează la o firmă care livrează cărbuni.

Cine este Michael Caroll

Michael Caroll a câștigat la loterie în anul 2012, la vârsta de 19 ani. Mama lui Michael Carroll lucra într-o fabrică de conserve, iar tatăl său era inginer al Royal Air Force. Când Carroll avea 18 luni, tatăl său a fost închis într-o închisoare militară timp de 11 ani pentru că a înjunghiat un cuplu. Părinții lui s-au despărțit când avea șapte ani; tatăl său a murit în urma unui infarct când Carroll avea 10 ani. A avut mai mulți tați vitregi, dintre care unul l-ar fi închis în camera lui ore întregi după ce l-ar fi lovit. Carroll a declarat că era dislexic, avea ADHD și era abia alfabetizat până când a terminat școala secundară.

Când Carroll avea 13 ani, a primit o pedeapsă privativă de libertate pentru furt în magazine și a fost trimis la închisoarea Hollesley Bay din Suffolk, unde raportează că a învățat să citească și să scrie. Când Carroll a câștigat la loterie acea vârsta de 19 ani și era angajat cu jumătate de normă la curățenia publică. În momentul câștigului său, Carroll nu avea un cont bancar și a încercat să deschidă unul la Coutts, așa cum a recomandat compania de loterie. Coutts i-a refuzat cererea, pe care Carroll a atribuit-o ulterior cazierului său judiciar.

La scurt timp după ce și-a câștigat averea, Carroll a declarat că nu va fi tentat să-și cheltuiască banii și că vrea doar să cumpere o casă cu trei dormitoare lângă un lac, unde să poată merge la pescuit. În calitate de fan al Rangers, Carroll a investit până la un milion de lire sterline din câștigurile sale prin Rangers Financial Management, de la care clubul de fotbal primește o parte din profituri din serviciile financiare pe care le vând.

În 2006, BBC a raportat că era aproape falit, după ce și-a cheltuit averea pentru case noi, droguri, petreceri, bijuterii și mașini. Ulterior, Carroll a negat zvonurile că nu mai are bani.

În timp ce locuia la conacul său, cinci dintre Rottweilerii săi au fost găsiți morți cu gâtul tăiat. El a plătit 130.000 de lire sterline șantajistilor care și-au amenințat familia. El a spus că bărbații au venit cu puști și au spus „Nu mai ești atât de mare acum, domnule Carroll?”. El nu s-a mai întors niciodată la Swaffham, a susținut el.

În mai 2010, a aplicat pentru vechiul său loc de muncă, dar a spus că nu regretă felul în care și-a cheltuit câștigurile.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Maria Ciobanu, la răscruce. A trecut prin momente crâncene
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro