Ce a găsit Andreea Marin în camera de hotel în care a fost cazată. Imediat a arătat imaginile fanilor

Ce a găsit Andreea Marin în camera de hotel în care a fost cazată. Imediat a arătat imaginile fanilor
Andreea Marin s-a cazat într-un hotel din Atena

Andreea Marin a fost în vacanță în Grecia și a rămas surprinsă de ceea ce a găsit în camera de hotel în care a fost cazată. Vedeta a mers la sala de fitness a hotelului din Atena, unde toate aparatele erau din lemn, a făcut o fotografie și a postat-o pe rețelele de socializare.

Andreea Marin s-a cazat într-un hotel din Atena

Bună dimineața! De ce în sala de sport a hotelului din Atena unde suntem găzduiți aparatele sunt realizate manual, din lemn? E vorba de un întreg concept dedicat sustenabilității și apropierii de natură, despre care vă povestesc în Story. Tot cu biciclete din lemn plecăm azi să vedem și principalele puncte de atracție turistică din Atena. Revin, o zi frumoasă, pe curând!, a scris Andreea Marin pe contul personal de Instagram, unde a postat o fotografie din sala de fitness.

După ce s-a plimbat prin capitala Greciei, vedeta a revenit cu un mesaj pe rețeaua de socializare.

Foto: Instagram Andreea Marin
Foto: Instagram Andreea Marin

„Dacă ascultați povestea spusă de mine în Story, așa cum sugerez aici, veți afla că din lemnul unui frasin îmbătrânit se construiesc manual 50 de biciclete și, pentru fiecare dintre ele, se plantează un nou copac. Deci 49 de copaci în plus pentru fiecare frasin tăiat. Copacii plantați poartă numele cumpărătorilor bicicletelor și alcătuiesc o nouă pădure”, a fost mesajul postat de fosta zână a susprizelor.

Postarea de pe Instagram a strâns peste 3.700 de aprecieri din partea fanilor care o urmăresc pe Andreea Marin pe rețeaua de socializare.

Andreea Marin a avut probleme de sănătate în urmă cu un an, când a fost suspectată de cancer. Vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale după ce i-a apărut o excrescență în zona cervicală.

„Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, declara Andreea Marin în urmă cu un an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI