Andreea Marin, diagnosticul care i-a schimbat viața. S-a temut de cancer, iar medicii au intervenit imediat: ”800 de grame de tumoră!”

Andreea Marin, suspectă de cancer

Andreea Marin a trecut prin clipe extrem de grele. Cu toate că majoritatea o știu pozitivă și mereu încercând să termine ziua cu zâmbetul pe buze, vedeta a avut parte de o perioadă sumbră pe care abia a putut să o gestioneze. Cum a aflat că este suspectă de cancer și ce s-a întâmplat mai apoi?

Andreea Marin, diagnostic sumbru. A fost suspectă de cancer

Andreea Marin cu siguranță nu va uita anul lui 2018, an în care s-a trezit în fața unei situații extrem de grele. Acesteia i s-a spus că este suspectă de cancer. Vedeta și-a deschis inima și a povestit, pentru click.ro, cum a decurs una dintre cele mai negre perioade din viața sa și care i-a fost scăparea. După ce a aflat de la specialiști că este suspectă de cancer, în urma unui control amănunțit, medicii au decis, împreună cu aceasta, să fie operată de urgență.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!»
Andreea Marin

Andreea Marin, suspectă de cancer
Andreea Marin, suspectă de cancer

„Ajută-ne să ajutăm”

Medicii i-au extirpat Andreei Marin nu mai puțin de 800 de grame de tumoră din zona cervicală. După intervenția chirurgicală, a avut de așteptat încă alte două săptămâni rezultatele biopsiei. Din fericire, analizele au rezultat că Zâna surprizelor avea o tumoră benignă, astfel că nu avea de ce să mai trezească sentimente de teamă.

De atunci, fost soție a lui Ștefan Bănică Jr. s-a alăturat trup și suflet Asociației Zetta, dar și campaniei „Ajută-ne să ajutăm”. Asociația aferentă a realizat nu mai puțin de 100 de operații gratuite în decursul unui singur an și a fost ajutorul divin pentru diverși pacienți cu cazuri speciale și extreme care nu aveau posibilitatea financiară de a spera la însănătoșire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI