Ce mașină are Andreea Marin. A ieșit la shopping cu bolidul de 90.000 de euro

Ce mașină de lux are Andreea Marin? Zâna a ieșit la shopping cu bolidul

Andreea Marin, deși nu alege deseori să își scoată bunurile de valoare sau să se lăfăie în public în lux, deține o mașină de 90.000 de euro și multe alte lucruri de valoare de care se bucură în tihnă, departe de ochii curioilor. Nu și de data asta! Aceasta a fost surprinsă de paparazzi, la mall, ieșind din bolidul de lux. Ce autovehicul conduce Zâna?

Andreea Marin, la shopping cu bolidul de lux

Andreea Marin a surprins pe toată lumea ieșind dintr-o mașină de lux care costă nu mai puțin de 90.000 de euro. Aceasta se îndrepta spre un centru comercial din Capitală în marea căutare a reducerilor. Fotografii de la click.ro au suprins-o pe fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. ieșind din bolidul de lux pe care îl deține. Vânătoarea de chilipiruri i-a scos din buzunare doar 268 de lei. Se pare că Zâna Surprizelor este mult mai atentă la bani decât înainte.

Timpurile faimei s-au cam dus odată cu părăsirea rolului de moderatoare și cu aparițiile nenumărate pe care le avea pe micile ecrane. În urmă cu trei ani, Andreea Marin a ales să se despartă de prima sa mare dragoste, televiziunea, iar de atunci se ocupă de propriile afaceri. Datorită renumelui pe care îl are încă de la o vârstă fragedă, Andreea Marin câștigă bani frumoși din contracte de imagine.

Mașina de lux pe care o are Andreea Marin Sursa Foto: click.ro
Mașina de lux pe care o are Andreea Marin
Sursa Foto: click.ro

Ce mașină conduce Zâna Surprizelor?

Andreea, din păcate, ori se grăbea prea tare ori s-a pierdut cu firea, pentru că, în drum spre mall, aceasta a depășit linia continuă dublă și a ajuns pe contrasens. Cu toate astea, a ajuns cu bine la shopping și și-a continuat aventura.

Zâna Surprizelor era îmbrăcată într-o rochie neagră și lejeră, cu părul strâns și cu o bentiță neagră pe cap. Cu toate că emana multă simplitate prin vestimentația aleasă, bolidul marca BMW X 4 nou-nouț din care a coborât era la pol opus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI