Ce a furat o ursoaică de la niște copii. A dat apoi puilor săi pentru a se distra de zor cu ea

Ce a furat o ursoaică de la niște copii. A dat apoi puilor săi pentru a se distra de zor cu ea
Ce a furat o ursoaica de la niste copii. A dat apoi puilor sai pentru a se distra de zor cu ea

Gestul unei ursoaice a devenit viral pe rețelele de socializare. Nimeni nu se aștepta ca animalul de câteva sute de kilograme să fie văzut în asemenea ipostază. Internauții s-au amuzat copios la vederea acestor imagini. Ce a furat o ursoaică de la niște copii. Filmarea face înconjurul lumii.

O ursoaică a devenit vedetă pe internet. Gestul ei face înconjurul lumii

Un grup de copii se juca fotbal pe un teren plin cu verdeață. Nu mică le-a fost mirarea când au zărit o mamă ursoaică în timp ce le fură mingea, pentru a-și distra puiul cu ea. Unul dintre copii a pus repede mâna pe telefon și a filmat întregul moment. Imaginile au ajuns pe internet, iar acum sunt virale.

O mamă-urs a furat mingea de fotbal a unor copii dintr-un sat din india, pentru a-și distra puiul cu ea. În filmarea copiilor se poate observa cum ursoaica își amuză puiul cu obiectul furat.

Cum a reacționat animalul la vederea unei mingi de fotbal

Ursoaica și puiul ei se ascundeau după un pâlc de copaci în Sukiagaon, din India. Câțiva copii jucau fotbal în apropiere, când, la un moment dat, au trimis, din greșeală, mingea către ei. Spre surprinderea tuturor, animalul a făcut un gest total neașteptat.

Mama-urs a prins mingea și le-a demonstrat copiilor că are „talent” la fotbal. Ursoaica a driblat, a alergat după minge, apoi a aruncat-o în aer cu dinții. Ce să mai, a făcut spectacol în văzul tuturor. Imaginile cu joaca animalelor au devenit virale pe internet.

Puiul a încercat să recupereze mingea, dar nu a reușit să o ia de la mama lui.

Familia de urși avea chef de joacă

Familia de urși se joacă aproape un minut, spre amuzamentul copiilor, apoi animalul adult apucă minge cu dinții și dispare în pădure, urmat îndeaproape de ursuleț.

Nu se știe dacă fotbaliști amatori au reușit să recupereze mingea din pădure. Cert este că s-au distrat pe seama urșilor care aveau chef de joacă. Filmarea făcută de copii a ajuns în presa locală, apoi a fost preluată de mass media internaționale.

Pădurarii din zona Sukiagaon au declarat că distracția cu mingea de fotbal este instinctuală pentru urșii bruni. Aceste animale sunt de fel curioase, așa că încearcă să descopere natura oricărui obiect pe care îl văd pentru prima dată.

”Ei examinează și încearcă să descopere natura oricărui obiect pe care îl văd pentru prima dată”, au precizat pădurarii, potrivit Daily Mail.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI