Ce a făcut un tânăr după ce a găsit 10.000 de lei într-un bancomat. Gestul lui este de lăudat

Ce a făcut un tânăr după ce a găsit 10.000 de lei într-un bancomat. Gestul lui este de lăudat
Gestul incredibil al un tânăr după ce a găsit 9.700 de lei într-un bancomat

Un tânăr din Satu Mare a avut o surpriză în momentul în care a mers la un bancomat din localitate. Acesta a găsit aproape 10.000 de lei, însă nu s-a lăsat purtat de val. Gestul lui merită aprecierea tuturor.

Ce a făcut tânărul cu banii găsiți

În cursul zilei de ieri, la orele după-amiezii, Vlad Mihai s-a deplasat la un bancomat situat pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare pentru a-și alimenta cardul bancar. S-a pus la rând, iar atunci când urma el a observat că bancomatul nu merge și că dă o eroare. Câteva secunde mai târziu, ATM-ul a eliberat un bon alături de suma de 9.700 de lei.

Tânărul a ridicat banii repede și a pornit în căutarea celui care a stat înaintea lui la bancomat, pentru a-i înapoia banii. Din păcate, persoana respectivă nu a mai fost de găsit. A decis să apeleze la ajutorul internauților, așa că a postat pe rețelele de socializare un anunț prin care spunea că a găsit suma respectivă de bani.

După câteva ore, soția bărbatului care și-a uitat banii în bancomat a luat legătura cu Vlad. Cei doi soți s-au bucurat când au aflat că banii lor erau pe mâini bune și că nu s-au pierdut definitiv. În cazul în care nimeni nu îl contacta, tânărul avea de gând să ducă banii înapoi la bancă, deoarece avea datele beneficiarului, potrivit Jurnalul de Satu Mare.

Ce a făcut o femeie după ce a găsit o borsetă cu 12.000 de euro

O femeie și-a însușit fără drept o borsetă cu 12.000 de euro pe care a găsit-o într-o farmacie. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar oamenii legii au găsit-o repede pe femeie. Aceștia au luat legătura cu femeia de 51 de ani și au aflat că aceasta a oprit o parte din bani, iar borseta a aruncat-o într-o ghenă de gunoi. A motivat că a încercat să ardă o altă parte din bani.

„Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii de Investigaţii criminale, la domiciliul sibiencei a fost găsită o parte din suma de bani despre care partea vătămată a declarat că se afla în borsetă. Borseta în cauză, documentele şi o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deşeuri menajere din apropierea imobilului în care locuieşte femeia, aceasta declarând că le-ar fi aruncat în cursul serii trecute, după ce ar fi încercat să ardă o altă parte din banii aflaţi în borsetă”, a completat reprezentanta Poliţiei Sibiu.

Într-un final, polițiștii au recuperat documentele și cardurile bancare ale celui care a uitat borseta, alături de 7.500 de euro și 1.325 de lei, din cei 12.000 de euro și 4.000 de lei.