Ce a făcut Steven Gerrard în fața lui Ianis Hagi. Totul s-a întâmplat în vestiar VIDEO

Ce a făcut Steven Gerrard în fața lui Ianis Hagi. Totul s-a întâmplat în vestiar VIDEO
Ce a făcut Steven Gerrard în fața lui Ianis Hagi

Rangers a învins St. Mirren cu 3-0, meci în care Ianis Hagi a marcat golul ce a stabilit scorul final. Echipa a câștigat titlul în Scoția. E nebunie în vestiar. Antrenorul a făcut o alunecare pe burtă, spre deliciul celor prezenți.

Petrecerea e în toi la Rangers. Steven Gerrard, în culmea bucurie după victoria cu St. Mirren. A făcut o alunecare pe burtă în fața lui Ianis Hagi

După meciul care o poate face campioană după 10 ani de așteptare, fotbaliștii lui Rangers și antrenorul Gerrard au pornit o petrecere în vestiar. Tonul l-a dat englezul, care, într-un exces de bucurie, a făcut o alunecare pe burtă în văzul tuturor.

Steven Gerrard nu s-a sfiit să-și exprime recunoștința după victoria cu St. Mirren. Și-a lăudat jucătorii. „Nu cred că vor exista vreodată trei puncte mai prețioase decât cele de azi. Este ceva de nedescris, am văzut reacția fanilor, este un sentiment incredibil.

Nici nu am cuvinte să-i laud pe jucătorii mei. Sunt aici de 3 ani, au fost suișuri și coborâșuri. Această echipă a trecut prin infern în ultimii 10 ani, îi înțeleg pe suporteri, dar trebuie să păstrăm măsurile de siguranță. Dar sunt vremuri minunate ca să fii fan Rangers, iar eu m-am născut pentru a trăi asemenea momente”, a spus el.

Reacția românului după ce echipa a câștigat titlul

După victoria cu St. Mirren, cucerirea titlului de către Rangers a devenit doar o chestiune de timp. ”The Gers” și-au asigurat primul lor titlul după 10 ani. Etapa viitoare, cea din 21 martie, va avea loc chiar derby-ul Celtic – Rangers.

Imediat după ce Rangers a devenit oficial campioană, Ianis Hagi a postat pe un cont de socializare o înregistrare video de la meciul cu St. Mirren în care a marcat. În filmuleț, fotbalistul face o plecăciune. Mesajul său este ”(Titlul) 55, livrat”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI