Ce a făcut Ianis Hagi, imediat după ce Rangers a câștigat titlul. Vestea genială primită azi

Ianis Hagi a reușit să câștige alături de Glasgow Rangers campionatul din Scoția. După o pauză de 10 ani, echipa a reușit să ia titlul pentru a 55-a oară în istorie, iar momentul a fost unul extrem de fericit pentru fanii echipei. 

Gestul făcut de Ianis Hagi, după ce Rangers a câștigat titlul

Ianis Hagi a jucat și el un rol important în această victorie. Fotbalistul a bifat primul titlu din cariera sa, la numai un an după ce a fost transferat definitiv de la Genk la Rangers.

Cu această ocazie, tânărul fotbalist a postat un filmuleț pe pagina lui de Instagram, cu descrierea „55 livrat!”. În clipul postat pe rețelele sociale, fiul lui Gică Hagi face o plecăciune, zâmbind larg.

Ianis Hagi a reușit să marcheze 7 goluri și 11 pase decisive în acest sezon, alături de Glasgow Rangers.

Este cel mai important trofeu din cariera lui Ianis Hagi. El a mai reușit să câștige Supercupa Belgiei, alături de echipa Genk și Supercupa României, când a performat la Viitorul.

Pe 21 martie va avea loc în următoarea etapă derby-ul Celtic-Rangers, iar de data acesta echipa lui ianis Hagi joacă din poziție de campioană.

Cum au sărbătorit fanii Rangers victoria

Fanii Glasgow Ranger au sărbătorit victoria campioanel lor, după 10 ani. Rangers a reușit să câștige primul titlu în Scoția, după un deceniu. Este al 55-lea campionat câștigat de echipa lui Ianis Hagi, iar suporterii au sărbători așa cum se cuvine.

Fanii echipei s-au adunat în fața stadionului Ibrox Park și au uitat de toate regulile de distanțare socială și de respectare a măsurilor împotriva răspândirii noului coronavirus.

Ei au cântat și au dansat împreună, sărbătorind victoria importantă câștigată de Rangers. Au deschis șampanii, au fluturat steaguri, s-au costumat și au dansat pe stradă în cinstea titlului obținut de Rangers.

Ianis Hagi este născut pe 22 octombrie 1998. El ocupă postul de mijlocaș ofensiv la Rangers FC în Scottis Premiership. Fiul lui Gheorghe Hagi s-a născut în Istanbul, în perioada în care marele fotbalist român juca la Galatasaray.

Pe vremea când avea 10 ani, Ianis a fost înscris la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. El a debutat la FC Viitorul Constanța, la 16 ani.

În 2016, Ianis a semnat cu ACF Fiorentina. Fotbalistul a reușit calificarea la Campionatul European U21 din Italia și San Marino alături de naționala de tineret.

La 22 de ani, Ianis a câștigat primul titlul alături de Rangers, iar ca să marcheze momentul, tânărul a postat un videoclip în care face o plecăciune, alături de descrierea „55 livrat”, făcând referire la cel de-al 55-lea titlu pe care echipa lui l-a câștigat în istorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI