Ce a făcut soția lui Florin Salam înainte de ziua de naștere. Răsfăț total pentru ‘regina’ manelistului

Ce a făcut soția lui Florin Salam înainte de ziua de naștere. Răsfăț total pentru ‘regina’ manelistului
Cum s-a răsfățat iubita lui Florin Salam înainte de ziua de naștere

Soția lui Florin Salam a făcut ceva parte înainte de ziua de naștere a cunoscutului manelist. Aceasta și-a dedicat câteva momente speciale doar pentru ea. Cum s-a răsfățat mama copiilor cunoscutului manelist înainte de momentul important pentru el?

Ce a făcut soția lui Florin Salam înainte de ziua de naștere?

Roxana Dobre se bucură de relaxare și liniște înainte să împlinească frumoasa vârstă de 32 de ani. Aceasta a trecut pe la casa de schimb valutar, ulterior și-a văzut de drum. Bruneta desigur că a avut acces la sume uriașe din partea partenerului care o iubește enorm și cu siguranță i-a pus la dispoziție tot ce a avut. Amintim că cei doi se iubesc din vara lui 2014, iar din povestea lor s-au născut trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

Cuplu a decis ca în anul 2020 să facă pasul cel mare, iar evenimentul ar fi programat în acest an. Lucrurile au întârziat în ultimul timp și din cauza crisei sanitare. Până atunci, partenera manelistului s-a bucurat de atenția tuturor cu ocazia împlinirii anilor. Aceasta s-a bucurat de timpul liber, dar întâi de toate a trebuit să se oprească la o benzinărie pentru a-și pune combustibil.

Iată că în portofelul acesteia se afla doar valută, așa că s-a îndreptat repejor spre o casă de schimb valutar.

“Frate, dormeam cu poza ei. Puneam așa poza, dormeam la hotel pe vremea aia, și puneam poza. Și El știa, când veneam eu de unde veneam, găseam poza acolo pusă, și patul făcut. Mă uitam la ea. Încă n-o luasem (de soție – n.r.) și nu eram sigur dacă o să fie… Îi spuneam: «Roxana, noapte bună, sărut mâna, te iubesc». Și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine și uite că mi-a dat-o Dumnezeu”, a povestit Florin Salam.

„Vreau să-i fac și pe oameni să înțeleagă…”

„Vreau să-i fac și pe oameni să înțeleagă… ”Ia uite-o și pe asta, cu Salam”, eu vorbesc în termenii lor… ”Asta vrea nu știu ce de la Salam”, ”Dar nu e bună pentru Salam”, ”Nu i se potrivește lui Salam”, ”Nu e ca X, nu e ca Y”…

Haideți să nu mai facem comparațiile astea și dacă vreți să vă certați și să aveți vreo răutate, ar trebui să vă sfătuiți cu Dumnezeu pentru că soarta în viață și jumătatea care ne-o dă Dumnezeu, nu ne-o dăm noi, nu ne-o facem noi. P

oate, soțul meu, normal, și-ar fi dorit să fie tot restul vieții cu femeia cu care a fost el și mama copiilor lui. Oricine, nu… logic asta! Dar soarta a fost și așa a făcut Dumnezeu să se întâmple nenorocirea care s-a întâmplat iar eu, după atâția ani de zile în care el a stat singur, eu să-i fiu aleasa lui!”
Roxana Dobre

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI