29 ian. 2021 | 14:25

Ce a făcut Simona Halep după ce a ieșit din carantină. Unde s-a bucurat de libertate

Sport
Ce a făcut Simona Halep după ce a ieșit din carantină. Unde s-a bucurat de libertate
Simona Halep disputa astazi un meci demonstrativ

S-a aflat ce a făcut Simona Halep după ce a ieșit din carantină. Unde s-a bucurat de libertate sportiva româncă, citiți în articolul de mai jos.

Veși bune despre Simona Halep. Ce se întâmplă cu sportiva noastră în Australia

Simona Halep a ieșit din carantina în care a fost pusă de la intrarea ei în Australia. Este incredibil unde s-a bucurat sportiva româncă de prima zi de libertate, după izolare.

Carantina de 14 zile de la Adelaide s-a încheiat pentru Simona Halep, iar sportiva noastră a ținut să marcheze momentul postând o fotografie pe contul personal de Instagram.

Ce a făcut unul dintre antrenori Simonei Halep

În plus, Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a postat și el o imagine în care Simona Halep apare alături de unele dintre cele mai importante personalități ale tenisului. Serena Williams, Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Astfel, în cursul zilei de vineri (de la ora 12:30), Simona Halep va juca primul meci al lui 2021. Va fi o partidă demonstrativă, la Adelaide, împotriva lui Ashleigh Barty, numărul 1 WTA. Duelul va putea fi urmărit în direct pe Eurosport.

Sportivi au acuzat că unii au beneficiat de condiții mai bune

Nu mai puțin de 72 de jucători de tenis care au ajuns în Australia au fost puși în carantină. Toți sunt în Asutralia pentru a participa la Australian Open 2021. Marea majoritate dintre ei au fost cazați în Melbourne, însă, unii printre care Simona Halep, Rafael Nadal sau Serena Williams au fost carantinați în Adelaide.

Față de Melbourne, sportivii cazați în Adelaide ar fi avut condiții mai bune de cazare. Unii dintre cei dcazați în Melbourne au găsit chiar și șoareci prin camere.

Jucători de top, condiții mai bune?

Într-un interviu, jucătorul austriac Philipp Oswald a spus că în cantonamentul de la Australian Open există tratamente preferențiale.

Acesta făcea referire la Adelaide, unde sunt cazați printre alții,  jucători precum Serena Williams, Rafael Nadal, Simona Halep, Roger Federer, Naomi Osaka sau Dominic Thiem.

Unii susțin că s-au făcut diferențe

Jucătorii de top sunt tratați întotdeauna mai bine pentru că aduc bani. Circuitul se bazează pe ei. Nu stă nimeni să se întrebe de ce sunt lăsați să joace sau să se antreneze pe terenurile centrale. Dar acum se pot antrena mai mult și asta nu este corect.

Acolo, la Adelaide, sunt condiții mult mai bune. Au voie cu mai mulți oameni în staff, pot lua și câte zece. Au sala de forțe în hotel. Toată lumea e nervoasă”, a spus Philipp Oswald, potrivit Tennis Net.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro