Sorana Cîrstea, atac personal la Simona Halep? Ce a putut posta sportiva chiar aseară

Sorana Cîrstea, atac personal la Simona Halep

Antrenorul Sven Groenveld a postat pe Twiter un mesaj ironic, făcând referire la absența de pe rețelele de scoializare a sportivilor aflați în carantină, în Australia la Adelaide. Sorana Cîrstea s-a arătat de acord cu mesajul acestuia.

Turneul Australian Open 2021 urmează să înceapă pe data de 8 februarie. Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, este a doua favorită a competiției, după australianca Asleigh Barty. Românca se află și ea în carantină, alături de alți sportivi.

Sportivii, nemulțumiți de condițiile de izolare

Sportivii carantinați sunt divizați în două, cei mai mulți dintre ei aflându-se la Melbourne, iar trei, printre care și Simona, la Adelaide. De când s-a aflat despre această separare au început sa apară critici dure la adresa organizatorilor, care au fost acuzați ca i-ar fi privilegiat pe unii dintre sportivi.

Nemulțumirile nu s-au oprit aici, însă, ci au crescut si mai mult după ce mai bine de 70 de sportivi au fost carantinați, după ce în avioanele cu care s-au deplasat au fost depistate cazuri de coronavirus. AStfel că, tensimenii, odata ajunși în Australia au fost carantinați în hotel, fiindu-le interzisă întâlnirea inclusiv cu ceilalți membrii ai propriei lor echipe.

În această sutuație s-a creat o tensiune care a fost și mai mult alimentată după ce Naomi Osaka, numărul 3 mondial, a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care se vedea că se află alături de trei persoane din staff-ul ei, chiar pe teren. Între timp sportiva a șters postarea respectiva, plus încă una în care scrisese: „Sunt aici eliminând postări fără niciun motiv”.

Acest lucru a dus la ideea că sportivilor carantinați la Adelaide li s-ar fi cerut să nu mai posteze imagini cu ei pe conturile de socializare, cât timp sunt în carantină.

Ce reacție a avut pe Twitter Sorana Cîrstea?

Fostul antrenor al Mariei Sharapova, Sven Groeneveld a postat un mesaj pe twitter:

„Disciplina întregii trupe de la Adelaide de a sta departe de social media trebuie să fi fost unul dintre lucrurile cel mai ușor trecute cu vederea săptămâna trecută. Mi-e dor de ei! #AdelaideUpdates, vă rog”, a scris el, ironic.

Primul comentariu la postarea antrenorului a venit de la Sorana Cîrstea.

„Hahahhahaha tweet of the week/quarantine”, a scris sportiva, adăugând un emoticon vesel.

Aceasta poate fi privită ca o posibilă sremarcă trimisă spre Simona Halep, care face parte din grupul de la Adelaide. Cele două sportive române au o relație distantă, lucru confirmat de diverse reacții apărute de-a lungul anilor de-o parte și de alta.

Simona Halep, imagini pe Instagram, de la Adelaide

În acest context Halep este cea care a postat pe Instagram câteva imagini de la Adelaide, care au rămas neatinse pe contul ei. Într-una apare alături de Irina Begu, partenera ei de antrenament, chiar pe teren, a doua o arată alături de Darren Cahill.

De asemenea, pe InstaStory, sportiva noastră a postat imagini din camera de hotel, în timp ce făcea exerciții fizice.

Paula Badosa, nemulțumită și ea de carantinare

Sportiva Paula Badosa și-a exprimat și ea nemulțumirea de regulile impuse. Ea susținea că nu poate face nici măcar exerciții în camera de hotel acre , susține ea, este foarte mică, de doar 20 metri pătrați. De asemenea, mai spunea că nu are nici aparatură la dispoziție pentru a putea face mișcare.

Zilele trecute, jucătoare de origine spanioală a anunțat ca a fost depistată pozitiva cu noul coronavirus. Sportiva a fost mutata la un alt hotel, fiind sub supraveghere medicală. Și antrenorul ei a fost declarat marti, confirmat pozitiv cu Covid-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI