Ce a făcut Regina Elisabeta de ziua Prințului Philip. Cum a celebrat 100 de ani de la nașterea lui

Ce a făcut Regina Elisabeta de ziua Prințului Philip. Cum a celebrat 100 de ani de la nașterea lui
Ce a facut Regina Elisabeta de ziua Prințului Philip

Moștenirea prințului Philip se transmite generațiilor viitoare. Regina Elisabeta a făcut un gest incredibil cu ocazia a ceea ce ar fi trebuit să fie ziua de naștere a regretatului ei soț. Cum a celebrat coroana britanică 100 de ani de la nașterea ducelui de Edinburgh.

Ce a făcut Regina Elisabeta de ziua Prințului Philip

Vestea dispariției prințului Philip a îndoliat o lume întreagă. Soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat din viață cu două luni înaine să împlinească 100 de ani. Joi, 10 iunie, monarhul britanic a făcut un gest incredibil în ziua în care regretatul ei partener de viață ar fi împlinit un secol de viață.

Regina Elisabeta a luat o decizie incredibilă. Pe data în care regretatul duce de Edinburgh și-ar fi sărbătorit ziua de naștere, văduva lui a sădit o floare în memoria bărbatului alături de care și-a petrecut șapte decenii din existență.

Floarea de culoare roz a fost plantată în grădina Castelului Windsor, reședința în care cele două capete încoronate şi-au petrecut cea mai mare parte a timpului după izbucnirea pandemiei de COVID-19. Tot aici este locul în care prințul consort Philip și-a dat obștescul sfârșit pe 9 aprilie 2021.

„A fost o încântare să-i dăruiesc Majestăţii sale Regina trandafirul ‘Ducele de Edinburgh’, pentru a marca ceea ce ar fi fost aniversarea a 100 de ani (a prinţului Philip) şi pentru a-i aminti de viaţa lui remarcabilă”, a declarat Keith Weed, preşedintele Societăţii Regale de Horticultură.

Cum a fost regina Elisabeta a II-a „umilită” de niște studenți de la Oxford

Umilință totală pentru regina Elisabeta a II-a. Monarhul britanic a fost înlăturat de la Universitatea Oxford. De fapt, este vorba despre un portret de-al reginei pe care studenții unui colegiu de-al prestigioasei universități l-au scos din sala lor de întruniri.

Motivul este unul incredibil. Potrivit celor de la BBC, tinerii Colegiului Magdalen Middle Common Room consideră că imaginea reprezintă „istorie colonială recentă”. Surpriza a venit din partea conducerii colegiului, care le susține libertatea de exprimare.

„Pentru unii studenți, descrierile monarhului și ale monarhiei britanice reprezintă istoria colonială recentă”. Un membru, al cărui nume a fost reținut în procesul-verbal, a declarat că „efectiv„ anulează ”Regina” a trimis un „mesaj grav care va înfuria cu siguranță”, în timp ce altul a spus: „Nu suntem capabili să anulăm Regina. spațiul nostru comunal și făcând oamenii să se simtă bineveniți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI