Ce a făcut Raluca Pastramă după declarația primită de Pepe. Soția artistului l-a uitat complet

Raluca Pastramă, noua postare pe Instagram. Fosta soție a lui Pepe s-a filmat la sala de sport

Zilele trecute, Pepe a fost întâmpinat în emisiunea lui pe care o moderează pe Youtube de o scrisoare a unei admiratoare care îl iubește în secret de 21 de ani. Măgulit, artistul a citit câteva rânduri, apoi a rămăs fără cuvinte, femeie susținând că măcar în viața de apoi speră că va forma un cuplu cu acesta. Despre epistolă s-a vehiculat că ar fi venit din partea fostei soții, Raluca Pastramă. Astăzi, pare că situația este cât se poate de clară. Femeia a publicat un video și un mesaj pe Instagram prin care demonstrează gurilor rele că cel mai recent eveniment din viața lui Pepe nu o implică.

Raluca Pastramă, departe de subiectul ”Scrisoarea”. Fosta soție a lui Pepe s-a pus pe primul loc

Deși mișterioasa scrisoare primită de Pepe a adus-o din nou în miezul subiectului, Raluca Pastramă a demonstrat urmăritorilor ei că nu are implicare în acest subiect, ba chiar că ește detașată de cele petrecute recent. Femeia a publicat câteva înregistrări video, filmare de antrenorul ei personal, la sală, în timp ce face exerciții fizice. Mesajul ei a fost: „Nu mă las”.

Nu se știe dacă sportul a venit în viața sa ca alinare ori ca un element prin care acum,  într-o perioadă mai dificilă, pune accentul pe ea, dar cert este eforturile din sala de fitness îi vor aduce un corp și mai invidiat de doamne, dar și mai râvnit de domni.

Custodie, divorț și partaj 

Au trecut mai bine de două luni de când Pepe anunțat prin intermediul unui filmuleț postat pe contul de Youtube că el și Raluca Pastramă vor divorța. Deși separarea nu a început deloc amiabil, din contră, cuplul pornind un soi de luptă în speranța de a-și face dreptate, acum, cei doi au ajuns la un consens, a povestit Pepe în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

Artistul a admis că situația a fost tensionată în primă instanță, dar că în aceste momente el și Raluca se comportă ca doi oameni maturi care stau în slujba fetițelor lor, dorind ca acestea să crească în liniște și armonie, dar mai cu seamă cu ambii părinți în preajmă.

În prezent se desfășoară procesul pentru custodia copiilor, divorțul și partajul. Despre custodie se vehiculează că ar fi una comună, cu domiciliul la tată, și că în urma partajului Raluca va rămâne cu grădinița în care Pepe ar fi investit cel mai mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI