Ce a făcut polițistul care a ucis-o pe Raisa, înainte de tragedie. Filmul zilei sale, pas cu pas

Ce a făcut polițistul care a ucis-o pe Raisa, înainte de tragedie. Filmul zilei sale, pas cu pas
Ce a făcut agentul de poliție în ziua accidentulului

Moartea micuței Raisa este plânsă de rude, apropiați, dar și milioane de români care au rămas șocați în urma tragediei. Aceasta a fost spulberată pe trecerea de petoni de mașina condusă de către polițistul Constantin Popescu. S-a aflat ce a mai făcut agentul de poliție în ziua respectivă.

Ce s-a întâmplat cu Constantin Popescu în ziua tragediei

Accidentul tulburător petrecut pe o trecere de pietoni, în urma căruia polițistul a accidentat mortal o fetiță de 11 ani, în timp ce prietena ei a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, a stârnit furie printre români. Mulți au cerut explicații după tragedia care a lăsat rudele îndurerate.

Constantin Popescu a fost destul de ocupat în ziua tragediei. Acesta a ajuns la secția de poliție numărul 5 la 8:00 dimineața. Polițistul a mers la ora 11:00 la mai multe instituții de învățământ din Capitală, alături de două colege, potrivit surselor din poliție ale publicației Spynews.ro.

Este foarte probabil ca el să fi mers acolo pentru a face controale și a verifica măștile de protecție. Polițistul s-a întors la secția de poliție numărul 5 la ora 13:00, intrând pe șoseaua Chitilei înainte de accident, după cum au explicat angajații unei spălătorii pentru Acces Direct. El a mers spre bulevardul Laminorului către Bucureștii Noi la ora aproximativă 13:20.

Ce scrisoare tulburătoare au primit părinții fetei

Popescu Constantin a scris o scrisoare pentru a-și exprima regretul în fața rudelor Raisei, iar aceasta a fost publicată cu acordul avocatului său și al familiei micuței. Acesta și-a recunoscut vina și le-a cerut iertare părinților îndurerați.

El a mărturisit că nu mai poate da timpul înapoi, însă este nevoit să trăiască cu vina pentru tot restul vieții. Agentul de poliție s-a declarat afectat de tot ce s-a întâmplat. Ba chiar, acesta s-a oferit să plătească o parte din cheltuielile care au existat pentru înmormântarea fetiței.

Părinții Raisei se confruntă cu o durere greu de descris. Fetița a murit pe loc în urma rănilor produse de impactul cu mașina condusă de polițist, în timp ce prietena ei a fost dusă într-o unitate sanitară. În cele din urmă, micuța supraviețuitoare a ajuns acasă, aflându-se în afara oricărui pericol.

La locul de veci al micuței Raisa a fost construit un adevărat altar. Mulți au adus jucării de pluș, lumânări și s-au rugat pentru fetiță. Părinții micuței îl pregătesc pe fiul lor cel mic, în vârstă de 3 ani, pentru ca să îi dea vestea extrem de dureroasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI