Ce a făcut Pavel Bartoș, aseară, după ce a plecat de la Vocea României. ”E aproape două noaptea”

Ce a făcut Pavel Bartoș, aseară, după ce a plecat de la Vocea României. ”E aproape două noaptea”
Ce a făcut Pavel Bartoș, aseară, după ce a plecat de la Vocea României

Vineri, 13 decembrie, a avut loc ultima semifinală ”Vocea României”. Ce a făcut gazda emisiunii de talente, Pavel Bartoș, după ce s-a tras cortina? Actorul s-a dat de gol pe Instagram.

Ce a făcut Pavel Bartoș, aseară, după ce a plecat de la Vocea României?

Vineri, 13 decembrie 2019, a avut loc semifinala concursului de muzică ”Vocea României”. Lupta a fost strânsă, iar pe scenă concurenții, alături de antrenorii lor, au dat tot ce au avut mai bun. Mai rămâne încă un hop de trecut, finala, ce va avea loc vineri, 20 decembrie, iar trofeul Vocii și cevul în valoare de 100.000 de euro își vor găsi posesorul. Semifinala, una dintre cele mai importante etape ale show-ului de voci, s-a întins aproximativ până la ora 1.00, astfel că oboseala, pentru antrenori, concurenți, echipa de producție și gazdele emisiunii s-a adunat.

Printre cei care pare că nu s-au lăsat doborâți de ora târzie s-a numărat Pavel Bartoș, prezentatorul Vocii încă de la apariția ei pe sticlă. După terminarea filmărilor, îndrăgitul actor a dat o fugă, la ceas de seară, cu câinele, căci, deși după o zi aglomerată, a dorit și el atenție.

”E aproape două noaptea”

Bartoș a publicat o imagine, pe Instagram, cu animalul său de companie, fericit că este scos la plimbare. „Chiar daca e aproape doua noaptea si sunt dupa un live, bucuria lui, a câinelui ca e scos la plimbare, este de nepretuit!”, a scris Pavel Bartoș în mediul online.

Ce a făcut Pavel Bartoș, aseară, după ce a plecat de la Vocea României. ”E aproape două noaptea”
Imaginea postată de Pavel Bartoș pe Instagram

Fanii lui au fost încântați că, în circumstanțele date, și-a făcut timp și de câinele său. „Ce frumusețe de cățel!/ Ce gest frumos, să pui pe primul plan bucuria câinelui în pofida faptului că erai obosit! Sublim! Felicitări!!!!/ Cel mai iubit dintre pământeni/ Cine știe, cunoaște!/ A realizat și el că dacă avea alt stăpân, la ora aia clar nu îl plimba/ Ce drăguț” , sunt câteva dintre comentariile fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI