Ce a făcut Oana Roman cum a ajuns în România, deși s-a rănit destul de grav în Egipt

Ce a făcut Oana Roman cum a ajuns în România, deși s-a rănit destul de grav în Egipt
Cee a făcut Oana Roman imediat cum a ajuns în România?

Oana Roman a revenit în România după o vacanță terminată într-un stil nereușit. Cunoscuta vedetă de televiziune s-a rănit destul de grav chiar în ultima zi petrecută în Egipt. Ce a făcut imediat cum a ajuns acasă?

Ce a făcut Oana Roman după ce a ajuns în România? Vacanța din Egipt s-a terminat

Oana Roman s-a bucurat de o vacanță superbă alături de fiica sa și de Vica Blochina care a venit și ea cu cel mic. Vedetele s-au distrat pe cinste, mai cu seamă că recent a fost și ziua de naștere a brunetei.

Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a dezvăluit că inițial în vacanța aceasta trebuia să fie prezent fostul soț al vedetei de televizune, dar acesta nu a acceptat propunerea pe care și-o dorea foarte mult fiica celor doi.

Iată că lucrurile au fost bune chiar și așa! Oana s-a relaxat, s-a bucurat de soare și și-a strâns energia bună, dar responsabilitățile din România nu mai suportau amânare, așa că a venit acasă.

Cea din urmă a revenit în România pentru a-i putea fi aproape mamei sale de ziua de naștere. Mioana Roman împlinește 80 de ani, iar din cauza unor probleme de sănătate este internată într-un centru de recuperare.

„Nu aş vrea să mă întorc acasă, dar am foarte multă treabă

Starea sa e una bună la moment, iar într-o săptămână ar cam trebui să revină acasă. „Este ultima zi de vacanţă, este foarte cald. Nu aş vrea să mă întorc acasă, dar am foarte multă treabă. Mâine este şi ziua mamei, abia aştept să o văd.

Apoi, mai are o săptămână şi se întoarce acasă. Dar până atunci mâine trebuie să o vizitez aşa că astăzi încerc să profit cât mai mult de vacanţă”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Din păcate, Oana a avut parte de un incident neplăcut chiar în ultima zi petrecută departe de casă. Aceasta s-a tăiat la picior într-o piatră foarte ascuțită. Rana a fost destul de adâncă, așa că medicii au trebuit să o coasă. Norocul vedetei a fost că a existat un cabinet chiar în hotel.

„Am făcut o nefăcută şi am călcat într-o piatră foarte ascuţită şi mi-am făcut o gaură foarte mare în călcâi. E atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor. Noroc că au un super cabinet aici, la hotel. A trebuit să mă coase, mi-a făcut o anestezie locală care a durut rău de tot. Nu vă puteţi imagina! Acum am fost la farmacie să iau şi nişte pastile pentru durere, sper să îmi treacă”
Oana Roman (Sursa: Instagram)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI