Ce a făcut nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, după ce mama lui a plecat de acasă cu amantul

de: Anca Lupescu
24 03. 2021

Adrian Petrache, de la X Factor, a anunțat că mama lui a dispărut de acasă, ca la puțin timp să se afle că femeia plecase cu amantul ei. Totul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile, când sora lui Florin Salam, Maria Petrache, a decis să plece de acasă și a dispărut cu bărbatul care îi este impresar manelistului.

Nepotul lui Florin Salam, supărat pe mama lui

După ce Adrian Petrache, finalistul X Factor, a alertat autoritățile că mama lui a dispărut, totul s-a calmat, când sora lui Florin Salam a declarat că a fugit de acasă cu amantul.

Acum, nepotul lui Florin Salam se simte singur și nu poate să înțeleagă gestul mamei sale, motiv pentru care s-a refugiat într-un loc liniștit. Adrian Petrache a mers într-o biserică, loc din care a și postat câteva fotografii pe pagina lui de Instagram.

Impresarul lui Florin Salam a vorbit despre decizia de a fugi cu sora artistului. El și Maria vor să își ceară iertare copiilor, însă, spun ei, au hotărât să își trăiască viața împreună.

„Am hotărât să ne trăim viața împreună. Rămânem părinții copiilor noștri indiferent de conjunctură. Rog toate persoanele din jurul nostru să stea rezervați, să-și vadă de treaba lor. Suntem ok, am dat declarații la organele de stat. Nu a răpit nimeni pe nimeni, suntem ok”, a declarat impresarul lui Florin Salam, zis Grasu, pentru Xtra Night Show.

Panică în familia lui Florin Salam

Maria Petrache a iscat o adevărată panică în sânul familiei sale, după ce a dispărut de acasă. Pentru că nu s-a dus să își ia copiii de la școală, soțul și fiul ei cel mare au crezut că femeia a fost răpită, așa că au sunat la Poliția să raporteze dispariția surorii lui Florin Salam. 

După mai multe ore, femeia și-a calmat familia, anunțând-o să nu își facă griji, pentru că ea a plecat cu amantul ei, cu care avea o relație de mai mult timp. Bărbatul cu care s-a iubit pe ascuns sora manlistului nu este nimeni altul decât însuși impresarul artistului.

Maria Petrache și soțul ei erau împreună de mai bine de 20 de ani, având împreună cinci copii. Cu toate acestea, femeia trăia în paralel o poveste de dragoste cu impresarul fratelui său.

Florin Salam a preferat să stea departe de tot acest scandal. El își lasă sora să își rezolve problemele în căsnicie și să ia deciziile care îi vor afecta cel mai puțin familia.

„Din câte știu, Florin Salam a preferat să nu se implice foarte mult, pentru că nu poate controla nimeni sentimentele unei alte persoane. Ei chiar se iubesc. Florin a preferat să-i lase în pace să decidă ei singuri ce doresc să facă, nu s-a implicat în povestea asta. Florin știa, evident, dar știi cum e, nu e cazul să te bagi în ciorba altuia. Până la urmă dacă cei doi se iubesc nu mai poate pune nimeni opreliști”, a spus Adriana Bahmuțeanu, invitată la Antena Stars.