Adrian Petrache, marele favorit X Factor. Nepotul lui Florin Salam poate fi primul mare câștigător format de Loredana

Adrian Petrache, marele favorit X Factor. Nepotul lui Florin Salam poate fi primul mare câștigător format de Loredana
Florin Salam, marele absent la X Factor. Loredana Groza a plâns și, supărat, Ștefan Bănică Jr. l-a jignit ”Nu înțeleg cum poți lipsi”

Adrian Petrache este concurent la emisiunea X Factor de pe Antena 1, sezonul 9. Acesta a ajuns în marea finală și este marele favorit X Factor. El este nepotul celebrului Florin Salam și se află în echipa Loredanei Groza. Iată cine este Adrian Petrache de la X Factor.

Adrian Petrache – marele favorit de la X Factor, sezonul 9

Încă de la prima apariție pe scena X Factor, Adrian Petrache a impresionat pe toată lumea, inclusiv juriul. El a primit patru de DA și a fost trimis direct în Bootcamp. Pe Loredana Groza a impresionat-o cel mai tare și ea este de părere că el va fi marele câștigător X Factor. Ea îl susține în finala X Factor 2020, menționând mai multe motive pentru care face acest lucru:

 „Nu este doar un cântăreț, ci și un instrumentist extraordinar, un muzician, un suflet și un caracter”

„De ce trebuie să-l votați pe Adrian Petrache? Pentru că este unic, pentru că este original, pentru că este proaspăt, pentru că evoluează, nu e blocat într-un tipar, cu el nu știi niciodată unde vei ajunge și pentru că cu siguranță veți cumpăra bilete la concertele lui. Nu este doar un cântăreț, ci și un instrumentist extraordinar, un muzician, un suflet și un caracter și un băiat atât de umil, pentru că el nu-și dă seama de măsura talentului lui și eu sunt cumva o oglindă care reflectă acest talent, și sunt bucuroasă că am avut ocazia să am un asemenea elev, atât de bun, de silitor și atât de încăpățânat, dar m-a provocat și provocarea continuă, nu s-a terminat. Așa că votați supereroul meu, votați-l pe Adrian Petrache. Uitați-vă ce băiat, orice mamă și l-ar dori de ginere și orice fată de iubit. Votați-l pe Adrian la 1313”, a declarat Loredana.

Adrian Petrache, lăsat baltă de Florin Salam la X Factor

În seara de vineri, 18 decembrie 2020, concurentul din echipa Loredanei Groza urma să cânte o piesă de-a lui Sting alături de Florin Salam. Din păcate pentru el, cântărețul de manele nu a mai apărut pe scenă. Motivul nu este cunoscut momentan, dar Lori i-a găsit imediat un înlocuitor. Este vorba de juratul Florin Ristei care s-a oferit să cânte în duet cu Adrian Petrache, în locul lui Florin Salam.

”Vreau ca lumea să vadă că am o familie talentată. Fratele meu va cânta la pian, chitară și va urca și Florin Salam pe scenă. Oamenii îl vor vedea în altă ipostază decât l-au văzut până acum. O să le placă”, a mărturisit concurentul Loredanei Groza din finala X Factor.

Ștefan Bănică Jr., furios pe absența lui Florin Salam

Din păcate, cel mai nemulțumit de absența lui Florin Salam a fost chiar Ștefan Bănica Jr. Acesta s-a arătat surprins neplăcut de lipsa de seriozitate a cântărețului de manele la adresa lui Adrian, nepotul său, dar și a producătorilor emisiunii care îl așteptau:

”Am rămas cu un gust amar vizavi de colega mea (n.r. Loredana Groza). Sunt uimit când cineva nu vine. Nu înțeleg cum invitatul nu a venit. Noi avem o vorbă la teatru. Știți cum afli când cineva nu vine? Când a murit”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr. la X Factor.

Adrian Petrache, concurent la Românii au talent

La începutul acestui an, mai exact în luna martie 2020, nepotul lui Florin Salam a mai fost prezent în cadrul unei emisiuni concurs. Este vorba de Românii au talent, de la PRO TV. Acolo, nepotul lui Salam și-a încercat norocul, dar fără prea mare succes. În cadrul acestei emisiuni, Adrian Petrache a făcut o mărturisire șocantă pentru public. Este primul bărbat din familia lui Florin Salam care a terminat 12 clase și are si BAC-ul luat.

„Sunt student la Facultatea de Drept. Nimeni din familia mea nu a apucat să meargă la facultate și mama mea a terminat 12 clase și a luat Bacalaureatul, dar din partea noastră, a bărbaților, nu a mai făcut nimeni asta. Experiența Românii au talent e cea mai importantă apariție pentru mine. Este o realizare imensă! Mi s-au înmuiat picioarele, vorbesc serios! Sunt dintr-o familie de lăutari, familia mea din asta își câștigă existența!”, a spus Adrian Petrache, la „Românii au talent”.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI