Monica Gabor, sărbători de vis. Cum a petrecut alături de Mr. Pink și copii, imaginile spun totul

Monica Gabor, sărbători de vis. Cum a petrecut alături de Mr. Pink și copii, imaginile spun totul
Monica Gabor, sărbători de vis alături de partenerul Mr. Pink și copiii

Deși persoană publică în România, Monica Gabor nu postează des pe rețelele sale de socializare, ba chiar păstrează discreția asupra familiei sale din SUA. Fostul model nu a mai împărtășit cu admiratorii din mediul online vreo amintire cu Irina, Mr. Pink sau copilul lui de aproape un an și jumătate. A păstrat suspansul pentru ziua festivă de 25 decembrie, publicând chiar de Crăciun o imagine cu toți cei dragi.

Monica Gabor, sărbători de vis în familie. A petrecut alături de Mr. Pink și copiii

După divorțul cu scandal de Irinel Columbeanu, de la care au trecut nouă ani, Monica Gabor a dat uitării viața publică și s-a concentrat pe iubire și afaceri. A revenit în spațiul public în 2014, dar nu oricum, ci în presa internațională, unde a fost surprinsă la restaurant în timp ce lua masa cu Mr. Pink și un DJ din Miami. „Ne iubim și ne respectăm mai mult ca niciodată”, scria aceasta pe Facebook, la acea vreme. De atunci, își trăiește visul american alături de multimilionarul asiatic.

Bărbatul are și un băiat dintr-o relație anterioară, extrem de atașat de fosta doamnă Columbeanu, din câte se vede din fotografiile făcute publice de vedetă de-a lungul timpului. Ce să mai? Fericirea plutește în aer, mai cu seamă acum, în vreme de sărbătoare. De Crăciun, de exemplu, Moni, alături de partener, copilul lui și Irinuca, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, au petrecut pe cinste, ca o adevărată familie. Cei patru au făcut poze pentru a marca evenimentul din an, iar Monica le-a publicat pe Instagram, de unde a lipsit luni bune.

Irina s-a mutat în SUA

Înainte de mutarea Irinucăi în SUA, Columbeanu a dovedit încă o dată că este un tată care se pune pe plan secund în fața dorințelor fiicei sau a binelui ei.

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, declara afaceristul la acea vreme, pentru Click!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI