Cât de bine se simte Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Apariție rară alături de cele două surori

Cât de bine se simte Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Apariție rară alături de cele două surori
Ce face Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Cum a apărut

Multă lume a fost șocată în momentul în care Monica Gabor a șters toate fotografiile cu Mr. Pink și s-a decis să plece din căminul conjugal, dar iată că vedeta se simte foarte bine! Aceasta s-a decis să petreacă timp cu surorile sale, așa că mulți au văzut-o într-o ipostază inedită.

Cum se distrează Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Fanii au fost uluiți

Monica Gabor a fost plecată în Mykonos pentru a se relaxa în vacanță alături de sora ei, Ramona Gabor. Apoi, spre surprinderea tuturor, vedeta nu s-a întors acasă la partener. Aceasta a șters toate pozele cu Mr. Pink și a plecat în Dubai!

Despărțirea dintre fosta doamnă Columbeanu și Mr. Pink a fost confirmată de apropiații cuplului, chiar dacă vedeta a preferat să rămână discretă. Aceasta și-a surprins fanii printr-o nouă apariție inedită, alături de ea stând surorile sale!

Monica și Ramona Gabor au o soră mai mare, Alina, ce a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă ea nu a fost văzută în Mykonos, iată că acum a dat o fugă în Dubai pentru a petrece timp cu rudele sale. Cele 3 surori au imortalizat momentul, iar fotografia a ajuns pe internet.

Ce fotografie a apărut pe internet: ‘Iubirea noastră nu are nevoie de cuvinte’

Monica, Ramona și Alina s-au îmbrăcat în alb și au decis să se pozeze, spre deliciul fanilor ce s-au bucurat enorm să le vadă împreună. De asemenea, fosta doamnă de la Izvorani le-a transmis rudelor sale și un mesaj emoționant.

„Iubirea noastră nu are nevoie de cuvinte. Este ca o bătaie de inimă. Se simte așa cum ne simțim propriul puls.”, a scris Monica Gabor pe Instagram.

Cum era tratată Monica Gabor de Mr. Pink. Ce a îndurat

Au ieșit mai multe detalii la iveală despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink! Cei doi se află în jurul unor controverse după ce apropiații cuplului au confirmat separarea. Se pare că fosta doamnă de la Izvorani ducea o viață grea cu partenerul său.

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România.

După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală.”, ne-a spus, în exclusivitate, o sursă apropiată de vedetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI