Ce a făcut Mirela Vaida după ce a aflat că emisiunea ei este out de la Antena 1. S-a aflat acum

Ce a făcut Mirela Vaida după ce a aflat că emisiunea ei este out de la Antena 1. S-a aflat acum
Cum a reacționat Mirela Vaida când a aflat că emisiunea ei o să fie scoasă din grila Antena 1

Șefii Antena 1 au luat o decizie drastică. Emisiunea Acces Direct o să fie scoasă din grila postului de televiziune după mai multe probleme. Mirela Vaida prezintă show-ul de mult timp, astfel că a reacționat imediat în momentul în care a aflat veștile.

Ce a făcut Mirela Vaida când a aflat că emisiunea ei o să fie scoasă din grila Antena 1

Emisiunea Acces direct o să fie eliminată din grila Antena 1. Show-ul moderat de Mirela Vaida a primit amenzi colosale în ultima perioadă din partea CNA, așa că șefii trustului Intact au luat o decizie drastică. Mirela Vaida ar urma să prezinte emisiunea de la Antena Stars.

De asemenea, șefii trustului Intact și-ar dori să aibă parte de mai multă audiență pentru postul de televiziune unde a fost mutat și Dan Capatos. Totuși, vestea nu a fost primită cu brațele deschise de către echipa Acces Direct. Mirelei Vaida nu i-a convenit deloc când a auzit ce o să se întâmple.

Staff-ul producției s-a revoltat și nu ar accepta deloc această mutare. Mirela Vaida nici nu vrea să audă de respectiva decizie, potrivit Cancan. În redacția TV s-ar fi produs un adevărat haos după ce s-a aflat că emisiunea Acces Direct o să fie scoasă din grila Antena 1.

Echipa Acces Direct nu acceptă decizia șefilor Antena 1

Mirela Vaida s-ar opune vehement acestei decizii, iar aceasta are parte de susținere din partea producătorului show-ului. În plus, un alt editor nu este deloc de acord cu dorințele șefilor Intact de a muta emisiunea. Tensiunea a atins cote maxime.

Între timp, șefii Antena 1 nu au fost plăcut surprinși de reacțiile echipei. Cei care nu au fost de acord cu decizia și s-au răzvrătit au fost anunțați că sunt nevoiți să accepte mutarea, altfel o să treacă printr-o problemă imensă, anume desfacerea contractului de muncă.

Mirela Vaida, supărată. De ce nu vrea vedeta să fie mutată de la Antena 1

Totuși, Mirela Vaida ar fi de neînduplecat în acest moment, potrivit publicației menționate mai sus. Vedeta nu ar accepta deloc mutarea, mai ales pentru că ar trebui să treacă prin anumite schimbări. Prezentatoarea de televiziune încasează un salariu de 5.000 de euro, iar acesta ar rămâne neschimbat.

Mirela Vaida nu ar primi o sumă mai mică de bani din partea șefilor trustului Intact, însă ar fi nevoită să petreacă mai mult timp la locul de muncă. Durata emisiei s-ar mări cu o oră, dar salariul ar rămâne la fel, lucru ce nu îi convine deloc prezentatoarei de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI