Antena 1, cea mai dură sancțiune din partea CNA. 10 minute suspendare în prime-time, după derapajele de la Acces Direct

Antena 1, cea mai dură sancțiune din partea CNA. 10 minute suspendare în prime-time, după derapajele de la Acces Direct
„Acces Direct”, o nouă sancțiune dură de la CNA

Pentru telespectatorii Antena 1 emisiunea „Accces Direct” este locul unde descoperă adevărate drame, situații de viață și povești reale. Numai că, uneori, emisiunea are și momente în care abuzează de aceste situații, atrăgând din partea CNA avertismente și chiar amenzi. De data asta, însă, CNA a luat o decizie și mai aspră împotriva emisiunii „Acces Direct”, ca urmare a unor episoade controversate.

„Acces Direct”, o nouă sancțiune dură de la CNA

În ultima perioadă Mirela Vaida, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, a dezbătut drama celor doi gemeni din Ploiești, având învitate în platou mai multe persoane implicate în acest scandal deja. Lucrurile, spun cei de la CNA, au degenerat, iar realizatoarea emisiunii și cei din platou ar fi dus lucrurile mult prea departe. Pe acest subiect CNA s-a mai sesizat recent anunțând o amendă postului Antena 1 și implicit emisunii „Acces Direct”.

Se pare că ultima decizie, luată în ședința de astăzi a CNA, vine pe fondul degenerării lucrurilor în platoul „Acces Direct”. Astfel că în intervalul orar 19:00 – 19:10 au decis suspendarea pentru zece minute a emisiunii, în schimb rulând pe micul ecran doar textul sancţiunii CNA, fără nimic altceva.

Trei dintre membrii CNA, care au cerut sancținile împotriva emisunii „Acces Direct”, Valentin Jucan, Dorina Rusu şi Cristina Pocora, au declarat că lucrurile au luat-o pe un făgaș anormal, exact ca în „cazul Caracal”. Și atunci CNA s-a sesizat amendând postul Antena 1.

„Mi-a dat senzaţia că parcă le-a părut rău că nu au avut o cameră acolo când s-a întâmplat”, a spus răspicat Valentin Jucan.

Valentin Juncan, alături de ceilalți doi membri CNA, este cel care a şi propus sancţiunea împotriva emisiunii.

Antena 1 este la a doua abatere de acest fel sancționată de CNA

Pe 30 septembrie forul a mai emis o sancțiune, tot împotriva emisiunii „Acces Direct”, și pe aceeași temă a cazului celor doi gemeni minori decedați la Ploiești. Și atunci s-a cerut suspendarea pentru zece minute, în același interval orar, a emisiunii „Acces Direct”, după ce invitații din platou, și chiar moderatorea emisiunii, Mirela Vaida, ar fi acuzat-o în direct pe mamă de moartea celor doi minori. Justificarea deciziei din 30 septembrie era dată de unul din membrii CNA care au cerut sancționarea la acel moment, declarând:

„Un post de televiziune nu trebuia să îşi calce în picioare misiunea şi anumite linii ale decenţei. Modul în care s-a susţinut dialogul şi emisiunile cu acei sărmani oameni a fost o atidunine plină de cruzime.

Reacţiile moderatorului au fost crude. Nu pentru asta a primit Antena 1 licenţă”, a mai afirmat, printre altele, membrul CNA, conform Paginademedia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI