Veste tulburătoare pentru Mihai Morar. Una dintre gemene are covid-19

Veste tulburătoare pentru Mihai Morar. Una dintre gemene are covid-19
Ce a decis să faca prezentatorul

Mihai Morar a primit o veste groaznică. Una dintre fiicele lui s-a infectat cu covid-19.

Fiica lui Mihai Morar, confirmată cu covid-19

Prezentatorul tv trece prin clipe de coșmar, după ce una dintre gemene a făcut covid-19. Mihai Morar a anunțat pe Facebook că fiica lui are virusul, dar restul familiei sale este bine.

Deși este vaccinat, prezentatorul a spus că a decis să se carantineze și el. Cu toate acestea, el a precizat că situația ar fi alta în România, dacă oamenii ar fi mai responsabili.

Prin urmare, Mihai Morar a decis să muncească de acasă până ce fiica lui va trece prin boală. El va continua să se aude pe radio și și-a improvizat acasă un ministudio. În plus, el are astfel timp să se joace cu copiii lui, pe perioada carantinei.

Mihai Morar s-a carantinat

„DE CE FAC RADIO DE ACASĂ? NU-S SĂNĂTOS?!? Vă scriu pe scurt, nu-s o știre. În weekend, una dintre gemene a ieșit «pozitiv» la testul PCR. Toți ceilalți din casă suntem «negativ». Deocamdată.

Important e că simptomele sunt minore și toată lumea mea e bine. Conform noului protocol, o persoană vaccinată inclusiv cu a doua doză, chiar dacă e contact direct, nu trebuie să stea în carantină dacă nu prezintă simptome.

Mai mult, eu am efectuată și doza a treia. Legal, pot circula liber pe străzi, îmi pot vedea, netulburat, de viață. Moral, însă, am ales să stau acasă. Cred că una dintre cele mai mari daune pe care le-a făcut pandemia e aceea că toți ne-am luat drepturi absolute.

Sunt vaccinat, pot face orice vreau!»  sau, dimpotrivă, «e dreptul meu să nu mă vaccinez!» Pe de altă parte, autoritățile și-au luat dreptul să închidă când vor, ce vor, pe cine vor, uneori, fără nicio explicație sau logică.

Am văzut chiar și unii medici care, în numele Cruciadei pandemice, clamau dreptul la dictatură medicală. Ăsta-i baiul cel mare. Ne-am «îndumnezeit» cu toții. Fiecare în micul lui dumnezeu cu «d» foarte mic. «Vaccinul ne va mântui» e religia unora.

«Vaccinul ne omoară» e religia altora. «Legea suntem noi» e secta unora. Iar, Adevărul, vezi bine, nu-i nici la unii, și nicidecum la alții… Sunt negativ. Și vaccinat. Și e și ziua mea săptămâna asta.

Legea mă lasă să ies pe străzi. Dar e moral? Când știu atâția oameni vaccinați care au fost «curieri» de virus de ici-colo. M-am vaccinat ca să fiu «mai liber» decât «fratele» nevaccinat?

Sau m-am vaccinat ca să mă feresc de paturi de fier și măști de oxigen? Adevărul e în «vai, mama noastră» de țară. Cifrele, procentele, A.T.I.-urile spun totul despre noi. Pentru că, oricare dintre noi, «știe el mai bine».

Măsura. Asta ne lipsește tuturor. Ne-am «îndumnezeit’»toți, fără măsură. Toți știm, chiar dacă nici nu suntem în măsură să vorbim. În România, chiar și când se iau măsuri, se iau fără măsură.

Ne dușmănim, în loc să ne unim, ne măsurăm puterile, în loc să ne adunăm puterile. Am întrecut orice măsură. Ne-am «îndumnezeit» în dumnezei cu d mic, fără pic de smerenie’, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe