Ce a făcut Mihai Gâdea de Revelion 2021. Fiica lui, Karina, l-a dat de gol

Ce a făcut Mihai Gâdea de Revelion 2021. Fiica lui, Karina, l-a dat de gol
Cum s-a distrat Karina de Revelion? Cum a fost surprinsă fiica lui Mihai Gâdea

Cum s-a distrat fiica lui Mihai Gâdea ? Karina s-a simțit extrem de bine în noaptea dintre ani. Cum a fost surprinsă tânăra în vârstă de 18 ani? Aceasta și-a încântat fanii de pe Instagram cu câteva fotografii excelente făcute în ulltimele zile din an.

Cum a fost surprinsă fiica lui Mihai Gâdea de Revelion?

Karina Maisha Gâdea are 18 ani și este fiica celebrului realizatori Antena 3. Tânăra este extrem de frumoasă și pasionată de muzică, fotografie și modă. Aceasta a avut până de curând contul de instagram privat, dar acum l-a făcut public, iar fanii tatălui au stat geană pe rețelele de socializare pentru a o cunoaște mai bine. Karina s-a distrat extrem de tare într-o vacanță de zile mari în Dubai.

A fost într-un safari și a postat un zâmbet larg în mai toate fotografiile, semn că i-a priit finalul de an și începutul lui 2021. Karina nu a fost singură, ci însoțită de părinții ei și cel mai probabil și alți câțiva prieteni foarte apropiați. Totuși, rămâne în continuare o prezență discretă și adoră să se bucure de simplitatea și frumusețile vârstei, neexagerând cu nimic așa cum fac unii dintre adolescenții aflați la vârsta majoratului.

Moderatorul este căsătorit de mai bine de 18 ani cu iubirea vieții sale, femeia care i-a dăruit și un copil. Deși se află de mulți ani în vizorul românilor nu se știu foarte multe detalii despre viața sa personală sau despre alte alegeri și povești din trecutul acestuia. “Pentru mine, acasă înseamnă un loc în care să mă pot odihni și relaxa. Când am venit pentru prima dată, m-a surprins cât de liniște este. Am hotărât că aici va fi acasă”, a spus Mihai Gâdea.

Liderul AUR, Claudiu Târziu, atac sub centură la Mihai Gâdea

„Claudiu Târziu, co-președinte AUR, a fost membru al Consiliului Național de Coordonare al Coaliției pentru Familie în perioada de strângere a semnăturilor pentru modificarea Constituției și una dintre vocile pro-referendum. Claudiu Târziu a fost director și fondator al revista Rost, apărută în decembrie 2002, prezentată ca fiind „o revistă pentru resurecţia naţională şi creştină”, în paginile căreia și-au găsit loc articole de promovare a unor lideri ai Mișcării legionare. Pe blogul propriu, Târziu nu-și ascunde simpatia pentru Corneliu Zelea Codreanu: „Care adevăr istoric a fost ignorat de Ion Cristoiu cînd l-a portretizat pe Codreanu? Nu era charismatic, incoruptibil şi idealist (sau, mă rog, dacă vreţi, romantic)? Cînd şi ce dovezi sînt că Mişcarea Legionară a pregătit asasinarea în masă a evreilor?”, arată g4media.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI