Ce a făcut Mihaela Rădulescu după ce i-a văzut camera băiatului său din America: ‘Toți au venit curioși’

Ce a făcut Mihaela Rădulescu după ce i-a văzut camera băiatului său din America: ‘Toți au venit curioși’
Ce a facut Mihaela Radulescu dupa ce a vazut camera de camin a baiatului sau

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai celebre dive din România. Vedeta de televiziune are o carieră impresionantă și o familie de nota 10, declarându-se o femeie împlinită. Jurata de la The Masked Singer este extrem de mândră de fiul său Ayan, care este un adolescent în toată regula. Fiul vedetei s-a mutat recent în Statele Unite ale Americii pentru ultimii doi ani de liceu.

Mihaela Rădulescu își susține fiul în tot ce face

Recent, fiul Mihaelei Rădulescu s-a decis să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde va studia ultimii doi ani de liceu. Prezentatoare TV îl susține necondiționat pe Ayan în cea mai importantă perioadă a vieții sale de până acum, fiind de acord cu hotărârea tânărului.

Mihaela Rădulescu este o mamă devotată și extrem de implicată în viața fiului său. Sunt foarte buni prieteni, motiv pentru care diva de la Monaco s-a dus în vizită, pentru a vedea căminul unde va locui Ayan.

Adolescentul va locui într-o cameră modestă din campusul școlii, încăpere de care vedeta a avut grijă să arate foarte bine, pentru ca fiul ei să se simtă confortabil, ca la el acasă.

„Am plâns, dar nu așa în fața lui. Am plecat cu el în America, l-am instalat. În ziua aia în care trebuia să plec de acolo, după ce am schimbat, am aranjat camera, mamă din aia nebună am fost… am făcut tot ce trebuie, moldovenește așa, aia a fost cea mai grea zi din viața mea. Am realizat că gata, el a crescut. El a vrut să plece la școala aia în America. L-am lăsat să plece.”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit celor de la viva.ro.

Ce i-a cumpărat Mihaela Rădulescu fiului ei, odată mutat la cămin în SUA

Ca orice mamă grijulie și responsabilă, Mihaela Rădulescu s-a ocupat de toate detaliile și s-a asigurat de faptul că lui Ayan nu-i lipsește nimic din camera unde va locui în următorii doi ani de zile. Vedeta PRO TV s-a dus la cumpărături și i-a achiziționat băiatului ei toate cele necesare, inclusiv un covor și perdele.

„I-am dus covor în campus, i-am pus perdele. Nu au camerele goale, ei au acolo strictul necesar. Adică au un pat, birou, dulap și un scaun la care muncesc. Am intrat acolo și am zis că nu vreau să-mi pedepsesc copilul. Americanii au și altă filosofie, ca să-și lase copiii pe cont propriu. Și eu sunt de acord cu asta, dar nu puteam să-l las într-o cameră goală.

M-am dus la un magazin de mobilă de acolo și am cumpărat tot ce trebuie să pună omul în casă. Am apărut în campus… M-au întrebat și profesorii de acolo ce fac. I-am luat aspirator, mop, toate produsele de curățenie. I-am spus cum se folosesc. Mi-am dat seama că eu nu ajunsesem la capitolul ăsta.”, a completat Mihaela Rădulescu, conform sursei citate anterior.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu afaceristul Elan Schwartzenberg între anii 2004 și 2008, relație din care a rezultat unicul ei fiu Ayan. Vedeta de la PRO TV și băiatul ei adolescent au o relație extrem de apropiată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI