23 mai 2022 | 15:33

Ce a făcut Mario Fresh după ce Alexia Eram a prins buchetul miresei la o nuntă. Toți au râs în hohote

Monden
Ce a făcut Mario Fresh după ce Alexia Eram a prins buchetul miresei la o nuntă. Toți au râs în hohote
Ce a facut Mario Fresh dupa ce Alexia Eram a prins buchetul miresei la o nunta. Toti au ras in hohote

Relația dintre Mario Fresh și Alexia Eram pare să meargă din ce în ce mai bine. Deși, în trecut, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora povestea de dragoste a celor doi nu ar fi stat pe roze, atât artistul cât și influencerița au mărturisit că sunt foarte fericiți împreună, dezmințind speculațiile. Ce s-a întâmplat după ce Alexia Eram a prins buchetul de mireasă, recent, la o nuntă.

Ce a făcut Mario Fresh, după ce Alexia Eram a prins buchetul de mireasă

Sunt tineri, frumoși, celebri și talentați, iar relația lor durează deja de ani buni. Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai tinere și fresh cupluri din showbizul românesc.

Invitată recent la nunta unor prieteni, fiica Andreei Esca a prins buchetul de mireasă, ceea ce nu a smuls o reacție tocmai plăcută din partea iubitului ei, Mario Fresh. Conform celor de la Spynews, artistul ar fi lăsat ochii în jos, ar fi râs și ar fi părăsit ringul de dans.

Deși sunt împreună de șase ani de zile, Alexia Eram spune că ea și partenerul ei sunt prea tineri pentru a vorbi de căsătorie și copii.

Cu toate acestea, acum doi ani de zile, trapperul i-a oferit iubitei sale un inel de promisiune, urmând o tradiție americană potrivit căreia se dăruiește o bijuterie ce precedă inelul de logodnă.

„Acest inel mi l-a dat iubitul meu acum doi ani. Inelul de promisiune! Nu știu când urmează celălalt, cred că suntem prea tineri să vorbim despre chestia asta, avem 20 de ani. Suntem de șase ani împreună, dar cred că mai e timp. Toate se întâmplă la timpul lor.”, a relatat Alexia.

Ce planuri de viitor au Alexia Eram și Mario Fresh

Mario Fresh și Alexia Eram iau lucrurile pas cu pas și se bucură de prezentul lor plin de iubire, călătorii, aventuri și experiențe specifice vârstei. Vedeta a mărturisit că ea și partenerul ei de viață adoră să plece în vacanțe și să călătorească în cele mai exotice locuri de pe Glob.

După pandemia de coronavirus, influencerița se bucură de faptul că și-a putut relua activitatea și participă la diverse evenimente. În viitorul apropiat, cei doi vor pleca în Dubai, pe timp de iarnă, pentru a evada din rutina cotidiană și de frigul din România.

„Noi călătorim foarte mult, acum, după pandemie avem foarte multe evenimente, foarte multe călătorii și cam asta, muncim. Am stat o lună în Dubai, cred că vom mai merge acolo pe timp de iarnă, când se face frig aici.”, a completat frumoasa brunetă, notează sursa citată.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro