Ce a făcut Liviu Teodorescu cu verigheta imediat după ce s-a căsătorit religios. Momentul emoționant din biserică: ‘Am plâns’

Ce a făcut Liviu Teodorescu cu verigheta imediat după ce s-a căsătorit religios. Momentul emoționant din biserică: ‘Am plâns’
Ce a făcut Liviu Teodorescu cu verigheta imediat după ce s-a terminat ceremonia religioasă?

Liviu Teodorescu a povestit în detaliu cum s-a simțit momentul magic în care și-a condus iubita la altar. Ce a făcut cunoscutul cântăreț cu verigheta imediat după cununia religioasă? Mulți ar judeca aspru acest gest.

Liviu Teodorescu, detalii despre nuntă

Liviu Teodorescu a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie după ani buni de relație. Momentul a fost cuprins de emoții pentru că a avut loc în fața familiei. Acesta a căutat câteva clipe intime în care să-i mărturisească dragostea în cel mai frumos mod posibil – prin muzică. Artistul i-a compus o piesă în care i-a cerut mâna. Vedeta a povestit recent cum s-au cunoscut și care au fost sincopele din relația lor încă de la început.

„Din liceu ne știm, din clasa a IX-a mai exact, dar din a XII-a ne iubim. Pare greu de înțeles. Am avut un moment de separare al nostru, dar eram imaturi ca să-l luăm în seamă.

Am început în clasa a XII-a, după prima săptămână ne-am dat papucii, am reluat, ulterior după un an ne-am mai despărțit o lună sau două și apoi am reuluat iar relația. Există suflete pereche”, a detaliat acesta.

„Am fost copleșit”

Desigur că a vorbit despre marele eveniment care a avut loc în vara ce a trecut. Solistul se știe o fire emotivă, mai ales când vine vorba despre iubire, așa că se aștepta să se lase cu lacrimi.

„De asta mi-a fost greu cel mai tare la nuntă – să nu plâng la ceremonia religioasă. Am ajuns în momentul ăla și am fost copleșit. Se vede și pe filmuleț că m-a bufnit plânsul când m-a atins. Am plans, sunt pampalau mult la d-astea. cand m-a atins pe umar, stiind ca e imbracata in rochie de mireasa, am plans.

Eu eram cu spatele și am simțit-o. Am mers la biserică după momentul ăla. Doar civila a fost în altă zi din cauza actelor. A fost nunta perfectă! Nu-mi puteam imagina mai frumos. A fost un dans al mirilor la voia improvizației pentru că amândoi suntem niște dansatori…

Eram în liceu și încercam să o agăț, făceam toate eforturile posibile și ei îi plăcea atenția din partea mea, dar nu voia. Apoi am zis că toate poeziile pe care i le făceam ei să i le dau colegei ei.

Când a văzut asta s-a terminat. Eu făceam special să-i atrag atenția pentru că a fost geloasă. Încercam să o joc la două capete, parșiv, dar pentru a o avea pe ea. A mea a pus botu’ și ia uite unde suntem astăzi”
Liviu Teodorescu (Sursa: ‘La Măruță’ –  Pro TV)

Ce a făcut cu verigheta?

Cătălin Măruță a observat, însă, un detaliu neașteptat. Proaspătul mire nu avea verigheta pe degetul inelar. Se pare că acesta nu s-a obișnuit nici acum cu bijuteria aceasta și chiar a scos-o de pe deget imediat cum s-a terminat cununia religioasă.

„Ai mei au fost foarte emoționați, copleșiți de moment. Nu a fost totul tradițional. Toată nunta am stat pe ringul de dans, nu am apucat să mănânc, dar din respect pentru colegii care cântau am stat pe ringul de dans și pentru că nașul mă trăgea mereu de mânecă.

Îmi cer scuze dacă oamenii s-au simțit nebăgați în seamă că nu am stat la mese să trecem la fiecare. Am intrat la dansul mirilor și apoi s-au așezat cu toții. Îmi cer scuze persoanelor pe care nu le-am salutat, dar m-am distrat foarte tare.

Poate avem acum mai multă încredere unul în altul pentru că devine oficial. Nu că nu aveam și înainte… Verigheta am uitat-o acasă…Imediat după ce am ieșit din biserică am scos verigheta și am pus-o într-un ghiozdan. A găsit-o Iulia acum o săptămână”, a mai detaliat cântărețul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI